Oh Joy Sex Toy Vol. 3

- 2016-11-22
- 2016-11-22
- angielski
- 9781620103616
Erika & Matthew think the world of sex is pretty rad.
Using humor and research, their awesome comics are about everything that relates to sex. They review sex toys, share sex education, interview sex workers, and crack horrible, horrible puns, all in the name of promoting sex positivity.
In this third volume they visit a swingers’ house party, a queer porn set and cover all sorts of topics like HPV, foreskins and UTIs, in addition to the newest and oddest sex toys. Each volume is a unique dive into the world of sex, making this book a great standalone addition to your shelf whether you’re already read the rest of the series or this is your introduction.
Kup Oh Joy Sex Toy Vol. 3 w ulubionej księgarni

OPINIE i DYSKUSJE o książce Oh Joy Sex Toy Vol. 3