Shah Rukh Khan

- 2024-11-02
- 2024-11-02
- angielski
- 936569812X
JAKO SUPERGWIAZDA, KTÓRA ŻYJE SWOIM ŻYCIEM w blasku kamer i nagłówków gazet, wiele napisano o Shah Rukh Khanie – jego pasji, jego rzemiośle, pokorze i miłości, którą otacza. Ale poza filmami, wiadomościami i gwiazdą jest człowiek, który dla swojej stale rosnącej rzeszy fanów zaczął oznaczać wiele różnych rzeczy.
Niezależnie od tego, czy był to Rahul Raichand, Raj Malhotra, Mohan Bhargava, Rizwan Khan, Aman Mathur czy Kabir Khan, liczne role, jakie „Król Khan” przyjął w swoich filmach, na zawsze zapadły w pamięć niezliczonych kinomanów. Ta książka przedstawia portrety inspirującego życia gwiazdy i odkrywa, ile znaczy dla ludzi w każdym zakątku świata – czy to taksówkarz w Paryżu, Irlandka w Londynie, trzy pokolenia kobiet w rodzinie w Pakistanie, czy wrzeszczące fanki w Europie, Azji, USA, na Bliskim Wschodzie i oczywiście w Indiach.
Książka ta jest hołdem złożonym samemu aktorowi, stanowi wymarzone kompendium intymnych historii, relacji fanów i nigdy wcześniej nie widzianych zdjęć człowieka, który rządzi sercami ponad połowy ludzi na świecie – gwiazdy, ikony i legendy – SHAH RUKH KHANA.
Kup Shah Rukh Khan w ulubionej księgarni

OPINIE i DYSKUSJE o książce Shah Rukh Khan
Świetna książka dla wszystkich fanów, można przeżyć wybrane, lecz najlepsze role Shahrukha jeszcze raz i dowiedzieć się wielu ciekawostek, których wcześniej aktor nie zdradzał. Na indyjskim amazonie nie kosztuje wiele, a na pewno ucieszy każdego fana Bollywood i samego King Khana.