Sugar Apple Fairy Tale, Vol. 7 (light novel)

- fantasy, science fiction
- Sugar Apple Fairy Tale (light novel) (tom 7)
- シュガーアップル・フェアリーテイル7
- 2024-11-19
- 2024-11-19
- angielski
- Nicole Wilder
TAKING CANDY TO THE NEXT LEVEL!
As Anne gets ready to open a sugar candy workshop with Keith, she receives a mysterious summons to the royal castle. There, she and a group of first-rate candy crafters discover that if they promise to keep the details under wraps, they will be allowed to complete a project for the queen herself, one that entails learning secret candy crafting techniques. But why all the confidentiality? What mysteries and trials await Anne on her first trip to the castle?
Kup Sugar Apple Fairy Tale, Vol. 7 (light novel) w ulubionej księgarni
Oceny książki Sugar Apple Fairy Tale, Vol. 7 (light novel)
4 użytkowników ma tytuł Sugar Apple Fairy Tale, Vol. 7 (light novel) na półkach głównych- Chcę przeczytać 3

OPINIE i DYSKUSJE o książce Sugar Apple Fairy Tale, Vol. 7 (light novel)