She's Always Hungry: Stories

- horror
- 2024-11-12
- 2024-11-12
- angielski
NEW YORK TIMES BOOK REVIEW "BEST HORROR FICTION OF 2024"
From Eliza Clark, the author of the brilliant novels Boy Parts and Penance and one of Granta’s Best Young British Novelists, comes a fierce, visionary and darkly comic story collection.
A woman welcomes a parasite into her body.
A teenager longs for perfect skin.
A scientist tends to fragile alien flora.
A young man takes the night into his own hands.
Unsettling, revelatory, and laced with her signature dark humor, Eliza Clark’s debut short story collection plumbs the depths of that most basic human feeling: hunger.
Kup She's Always Hungry: Stories w ulubionej księgarni
Oceny książki She's Always Hungry: Stories
22 użytkowników ma tytuł She's Always Hungry: Stories na półkach głównych- Chcę przeczytać 18
- Czekam na polską premierę 1
- Przeczytane po angielsku 1
- Eng 1
- Wysłuchane po angielsku 1
- Ebook 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce She's Always Hungry: Stories
jak nie lubię opowiadań to te mi się podobały. Zwłaszcza to o końcu świata i ropieszcznej dziewczynie, ale też to o trądziku. Pewnie szybko je zapomnę, bo tak mam z opowiadaniami, ale wrócę po inne książki autorki. Myślę, że mi się spodobają.