Skrywane nadzieje

Anna Smol Wydawnictwo: Papierowe Serca literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
2025-02-12
2025-02-12

Kup Skrywane nadzieje w ulubionej księgarnii

Oceny książki Skrywane nadzieje

OPINIE i DYSKUSJE o książce Skrywane nadzieje

Typowy romans mafijny. Nic nadzwyczajnego, ale mile spędziłam czas czytając tę książkę.

Po tylu dobrych komentarzach spodziewałam się czegoś lepszego ,niestety książka jest słabiutka.Bohaterka miała być silna a całą książkę praktycznie przepłakała ,ciągle skubała paznokcie ,bała się własnego cienia.Nic tu się nie działo ,jedynym plusem było mało erotyki .

Plotki mówią, że Alessandro zabił swoją żonę. Jednak jako przyszły capo, musi ożenić się ponownie. Żadna z proponowanych kandydatek mu nie odpowiada. Jego uwagę przykuwa Gabriella, córka zdrajcy. Wszyscy są przeciwni temu związku, jednak serce podpowiada, że jest do dobra decyzja, ale czy na pewno?

Dawno już nie spotkałam się z tak dobrym romansem mafijnym. Wiele rzeczy mogło pójść nie tak, ale tutaj wszystko było na miejscu.

Alessandro to prawdziwe zaskoczenie. Przyszły capo powinien być zimny, zdystansowany i brutalny i właśnie taki jest. Jednak kiedy na horyzoncie pojawiła się Gabriella, pokazał swoje drugie to bardziej uczuciowe oblicze.

Romans mafijny to coś czego ostatnio potrzebowałam. Zatraciłam się w świecie bohaterów od samego początku, współczując głównej bohaterce i trzymając kciuki za życie jej i Alessandra. Nie zabrakło tutaj intryg, zdrady, brutalności ale i emocji, chemii czy pożądania.

Autorka posiada bardzo przyjemny styl pisania. Przez tą historię się płynie. Bardzo spodobało mi się wykreowanie głównego bohatera, dzięki temu jaki jest, ta historia okazała się być ciepła i pełna nadziei. Naprawdę świetnie się przy niej bawiłam.

Dawno już nie spotkałam się z tak dobrym romansem mafijnym. Wiele rzeczy...

232 użytkowników ma tytuł Skrywane nadzieje na półkach głównych
35 użytkowników ma tytuł Skrywane nadzieje na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Skrywane nadzieje

Cytaty z książki Skrywane nadzieje

Dodaj cytat z książki Skrywane nadzieje