Zrodzeni z sumienia

Okładka książki Zrodzeni z sumienia autora Paulina Zalecka, 9788368216240
Okładka książki Zrodzeni z sumienia
Paulina Zalecka Wydawnictwo: Black Rose Cykl: Zrodzeni (tom 3) literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
Zrodzeni (tom 3)
Zrodzeni z sumienia
2024-11-08
2024-11-08

Kup Zrodzeni z sumienia w ulubionej księgarnii

Oceny książki Zrodzeni z sumienia

OPINIE i DYSKUSJE o książce Zrodzeni z sumienia

Książka jak na dark romance bardzo dobra, aż jestem w szoku. Podobała mi się, przyjemnie się czytało. Jedynie co to bym rozszerzyła książkę, jak na moje są wątki, które można byłoby dalej pociągnąć, ciężko mi się ją kończy

W tej części mamy losy Rene kolejnej kobiety uwolnionej od Mikaila. Dziewczyna dołącza do zakonu gdzie spotyka Miguela i odrywa, że zło również może mieć twarz anioła.
Książka porusza temat odpowiedzialności za własne decyzje, moralnych dylematów oraz konsekwencji wyborów, przed którymi stali bohaterowie.
Autorka porusza trudne i kontrowersyjne tematy. Emocje bohaterów zostały oddane w przekonujący sposób. Tępo akcji momentami jest wolne a niektóre watki mogłyby zostać bardziej rozwinięte.
Książka idealna dla osób lubiących historie o trudnych wyborach i ich konsekwencjach oraz osób ceniących refleksyjne i życiowe opowieści. Fabuła wyróżnia się silnym tłem emocjonalnym.
„ Zrodzeni z sumienia” to opowieść o tym, że sumienie niejednokrotnie jest najlepszym sędzią, a prawdziwa zmiana zaczyna się od przyznania się do własnych błędów

Autorka porusza trudne i kontrowersyjne tematy. Emocje bohaterów...

O kurcze, gdy ma się świetny pomysł na akcję, a nie wykorzystuje się tego potencjału.

124 użytkowników ma tytuł Zrodzeni z sumienia na półkach głównych
20 użytkowników ma tytuł Zrodzeni z sumienia na półkach dodatkowych

Okładka książki Cztery łapki Julia Brylewska, Ewelina Dobosz, Dagmara Jakubczak, Katarzyna Kasmat-Łyskaniuk, Anna Langner, Kinga Litkowiec, Monika Skabara, Paulina Zalecka

Okładka książki Sekretny układ K.E. December, Ewelina Kubiak (Ewelona), Kamila Życzkowska
Sekretny układ K.E. December, Ewelina Kubiak (Ewelona), Kamila Życzkowska
Okładka książki Gorąca trzydziestka. Za mundurem... K.M. Dyga, Dominika Gardo, Joanna Izdebska, Helena Leblanc, E. Lorenc, P. Lorenc, Aga Pleskacewicz, Joanna Krystyna Radosz, Erika Reves, Dominika Saletnik, Ola Sukiennik, D. S. Wojciechowska
Okładka książki Sparkle & Shadow A.P. Mist, Natalia Kulpińska
Sparkle & Shadow A.P. Mist, Natalia Kulpińska

Cytaty z książki Zrodzeni z sumienia

Dodaj cytat z książki Zrodzeni z sumienia