Du och jag för alltid

- literatura obyczajowa, romans
- 2018-01-01
- 2018-01-01
- szwedzki
Morgonen när Lily fyller 25 år öppnar hon det sista brevet från sin mamma som dog när Lily var åtta.
I brevet får Lily plötsligt reda på allt hon undrat om sin mammas livs kärlek. Senare samma dag träffar Lily den kände Eddie Tessler som är på rymmen undan kändisskapet. Hon bestämmer sig för att hjälpa honom, även om hennes barndomsvän Dan tycker att hon blir lite väl tjusad av Eddie Tessler.
Den charmiga lilla byn Stanton Langley i Cotswolds ruvar på många hemligheter och när Lily börjar nysta i sin mors liv sätter hon igång en kedja av händelser och avslöjanden som gör att inget längre kommer att vara sig likt
Kup Du och jag för alltid w ulubionej księgarni
Oceny książki Du och jag för alltid
4 użytkowników ma tytuł Du och jag för alltid na półkach dodatkowych- Posiadam 1
- På svenska 1
- Przeczytane w oryginale (niemiecki, szwedzki) 1