Poster #1.

Okładka książki Poster #1. autora Marcin Bałczewski, Jan Krusiński, 9788366318915
Okładka książki Poster #1.
Marcin BałczewskiJan Krusiński Wydawnictwo: Stowarzyszenie Pisarzy Polskich Oddział w Łodzi. Fundacja Na Rzecz Wspierania Kultury Plaster Łódzki komiksy
24 str. 24 min.
komiksy
2024-03-20
2024-03-20
24 min.

Kup Poster #1. w ulubionej księgarnii

Oceny książki Poster #1.

OPINIE i DYSKUSJE o książce Poster #1.

5 użytkowników ma tytuł Poster #1. na półkach głównych

Okładka książki Cyberguys 2066 - Kotek i myszka #3 Marcin Bałczewski, Zvyrke
Cyberguys 2066 - Kotek i myszka #3 Marcin Bałczewski, Zvyrke
Okładka książki Popolupo zin komiksowy. Numer 5 Marcin Bałczewski, Dawid Bordewicz, Sławomir Burszewski, Piotr Burzyński, Marcin Czopek, Katarzyna Drewek-Wojtasik, Roman Gajewski, Przemysław Pacholczak, Marianna Serocka, Jakub Sienkiewicz, Victor Soma, Grzegorz Wawrzyńczak, Jarosław Zieliński, Wojtek Zieliński
Okładka książki Cyberguys 2066 - Kotek i myszka #2 Marcin Bałczewski, Zvyrke
Cyberguys 2066 - Kotek i myszka #2 Marcin Bałczewski, Zvyrke
Okładka książki Zeszyty komiksowe #40: Erotyka Marcin Bałczewski, Dawid Bordewicz, Wojciech Ciesielski, Weronika Dobrowolska, Katarzyna Drewek-Wojtasik, Jarosław Ejsymont, Mateusz Godlewski, Dominika Gracz-Moskwa, Rafa Janko, Natalia Jura, Marta Kostecka, Daniel Koziarski, Błażej Kurowski, Kalina Morawska, Tomasz Niewiadomski, Beata Pytko, Adam Rusek, Rafał Otoczak Tomczak, Grzegorz Wawrzyńczak, Przemysław Wideł, kth
Okładka książki Popolupo zin komiksowy. Numer 4 Marcin Bałczewski, Dawid Bordewicz, Marcin Burbo, Sławomir Burszewski, Margot Ćma, Marcin Czopek, Fujcik, Roman Gajewski, Luiza Grabowska, Łukasz Kuciński, Michał Kulasek, LadyMilka, Ob.Wieś, Przemysław Pacholczak, Elizabeth Pich, Anna Poszepczyńska, Victor Soma, Maciej Stogłów, Adam Święcki, Arnold Woliński
Okładka książki Cyberguys 2066 - Kotek i myszka #1 Marcin Bałczewski, Zvyrke
Cyberguys 2066 - Kotek i myszka #1 Marcin Bałczewski, Zvyrke
Okładka książki Pierwsze dziesięć Marcin Bałczewski, Kinga Dytrych, Jarosław Ejsymont, Jacek Krumholc, Tomasz Mering, Anna Nalewajko, Jakub Rebelka, Jakub Rotte, Victor Soma

Okładka książki Samuraj. Tom 1 Jean-François Di Giorgio, Giorgio Genêt
Samuraj. Tom 1 Jean-François Di Giorgio, Giorgio Genêt
Okładka książki Sangoma. Przeklęci z Kapsztadu Caryl Férey, Corentin Rouge
Sangoma. Przeklęci z Kapsztadu Caryl Férey, Corentin Rouge
Okładka książki Morderstwa w Decagon House #2 Yukito Ayatsuji, Hiro Kiyohara
Morderstwa w Decagon House #2 Yukito Ayatsuji, Hiro Kiyohara
Okładka książki Batman - Detective Comics: Gothamski Nokturn: Akt III Riccardo Federici, Lee Loughridge, Stefano Raffaele, Ram Venkatesan
Okładka książki Sknerus. Smok z Glasgow Joris Chamblain, Walt Disney, Fabrizio Petrossi
Sknerus. Smok z Glasgow Joris Chamblain, Walt Disney, Fabrizio Petrossi

Cytaty z książki Poster #1.

Dodaj cytat z książki Poster #1.