Wojna o bydło, Z prochu w proch

- komiksy
- Bezprawie (tom 2)
- Sędzia Dredd
- Long-range war. Ashes to ashes
- 2024-02-01
- 2024-02-01
- Mateusz Jankowski
Polskie wydanie zbiera dwa angielskie tomy w jednym i liczy 232 strony. Łącznie z polskim tomem 1 stanowi kompletną i zamkniętą historię.
NIECNE PLANY MUNCE INC. ZOSTAŁY WPRAWDZIE CHWILOWO POKRZYŻOWANE, ALE CO CZEKA BADROCK TERAZ? Kolonialna szeryf Metta Lawson odkryła prawdziwe zamiary Munce, a to oznacza, że bezwzględna hiperkorporacja uzna teraz Badrock za inwestycję, od której szybko trzeba się odciąć… i dołoży wszelkich starań, by po cichu zetrzeć miasto wraz z jego mieszkańcami z powierzchni planety!
Niestety wspomniani mieszkańcy to krnąbrni i zadziorni Mutanci, Mekowie, Ludzie i Wzniesieńcy, których raz na zawsze skreślono z listy płac Munce Inc. Nie będzie łatwo skłonić ich do współpracy, nawet jeśli stawką jest przetrwanie! Metta ma jednak u swego boku strażników pokoju – zastęp indywidualistów i odmieńców. Czy z ich pomocą uda jej się sprawić, że miejscowi zapomną o dzielących ich różnicach i staną ramię w ramię przeciwko korporacyjnej poczwarze, zanim stracą o wiele więcej niż pracę…?
Kup Wojna o bydło, Z prochu w proch w ulubionej księgarniPorównywarka z najlepszymi ofertami księgarń W naszej porównywarce znajdziesz książki, e-booki i audiobooki z najpopularniejszych księgarń internetowych. Niektórzy partnerzy przygotowują dla użytkowników naszego serwisu specjalne rabaty, dlatego warto kupować książki przez lubimyczytać.pl. Oferty są prezentowane w trzech kategoriach: „Oferta dnia” (promocje partnerów),„Polecane księgarnie” (sprawdzeni partnerzy handlowi, z którymi współpracujemy na podstawie umów) oraz „Pozostałe”. W każdej kategorii kolejność prezentacji zależy od ceny produktu przekazanej przez księgarnie lub dostawcę porównywarki. Lubimyczytać.pl nie prowadzi sprzedaży i nie uczestniczy w procesie zakupowym po przekierowaniu na stronę sklepu. Mimo że dokładamy starań, aby wszystkie linki i informacje były aktualne, nie mamy wpływu na ewentualne nieścisłości cenowe, błędne przekierowania lub zmiany w ofertach księgarni. Jeśli zauważysz nieprawidłowość, prosimy o zgłoszenie jej na adres: admin@lubimyczytac.pl. Dzięki Twojej informacji możemy jeszcze lepiej dbać o jakość działania naszej porównywarki.
Oceny książki Wojna o bydło, Z prochu w proch
18 użytkowników ma tytuł Wojna o bydło, Z prochu w proch na półkach głównych- Przeczytane 11
- Komiksy 4
- Papierowa 2
- Przeczytane 2024 (Komiksy) 1
- Kupka wstydu I 1
- Na półce do przeczytania 1
- Mam 1
- 2024 1

Opinie i dyskusje o książce Wojna o bydło, Z prochu w proch
Studio Lain długo kazało czekać na drugą część Bezprawia.
Ale warto było.
Najśmieszniejsze jest to, że kiedy ukazała się pierwsza część tego komiksu nie byłem do niego przekonany. Właściwie kupiłem go "na próbę" - może podpasuje.
I zagrało, zaiskrzyło. Wsiąkłem.
A potem dłuuugie oczekiwanie na kolejny powrót do Badrock.
Kiedy SL ogłosiło, że wyda drugą część Bezprawia wiedziałem, że będzie to obowiązkowy zakup. Trochę czekał w kolejce "do przeczytania" ale wreszcie dostał swój moment. I nie zawiódł mnie.
Studio Lain długo kazało czekać na drugą część Bezprawia.
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toAle warto było.
I zagrało, zaiskrzyło. Wsiąkłem.
A potem dłuuugie oczekiwanie na kolejny powrót do Badrock.
Kiedy SL ogłosiło, że wyda drugą część Bezprawia...