Perełka

Okładka książki Perełka autora Weronika Marczak, 9788328729803
Okładka książki Perełka
Weronika Marczak Wydawnictwo: You & YA Cykl: Rodzina Monet (tom 3) Seria: Książki z barwionymi brzegami - wydania kolekcjonerskie literatura młodzieżowa
literatura młodzieżowa
Rodzina Monet (tom 3)
Książki z barwionymi brzegami - wydania kolekcjonerskie
2023-11-08
2023-05-17

Kup Perełka w ulubionej księgarnii

Oceny książki Perełka

OPINIE i DYSKUSJE o książce Perełka

Książka miła do czytania, jest pare skandali które wybuchły co dodaje dramaturgi, nie ominiesz równie dawki cringe'u, jednak jest warta przeczytania

OMG co tam się działo! Miałam dreszcze i cała się trzęsłam jak czytałam tę książkę. I pierwszy raz od dłuższego czasu się popłakałam. To było tak świetne, że aż chciałabym jeszcze raz przeczytać, co z pewnością kiedyś zrobię.

Brak słów. Zaczyna się ciągnąć jak makaron z gównem.

Brak słów. Zaczyna się ciągnąć jak makaron z gównem.

7546 użytkowników ma tytuł Perełka na półkach głównych
1917 użytkowników ma tytuł Perełka na półkach dodatkowych

Weronika Marczak
Weronika Marczak
Absolwentka Dziennikarstwa i Komunikacji Społecznej na Uniwersytecie Wrocławskim. Po studiach wyjechała do Hiszpanii. Tam powstał pierwszy tom serii Rodzina Monet. Przesiadywanie z laptopem, czarną kawą i czekoladowym croissantem w jednej z barcelońskich kawiarni stało się wtedy jej tradycją. Pisanie kontynuowała w Wiedniu, gdzie przeprowadziła się, żeby zacząć pracę w branży krypto. Poza tym uwielbia podróże, wymiany kulturowo-językowe i kuchnię wegetariańską.

Cytaty z książki Perełka