Rośliny wodne i bagienne

Okładka książki Rośliny wodne i bagienne autora Grzegorz Kłosowski, Stanisław Kłosowski, 9788377636091
Okładka książki Rośliny wodne i bagienne
Grzegorz KłosowskiStanisław Kłosowski Wydawnictwo: Oficyna Wydawnicza MULTICO Seria: Flora Polski flora i fauna
flora i fauna
Flora Polski
2022-06-02
2022-06-02

Ta książka nie została jeszcze oceniona NIE MA JESZCZE DYSKUSJI

Bądź pierwszy - oceń książkę

Kup Rośliny wodne i bagienne w ulubionej księgarnii

Oceny książki Rośliny wodne i bagienne

OPINIE i DYSKUSJE o książce Rośliny wodne i bagienne

26 użytkowników ma tytuł Rośliny wodne i bagienne na półkach głównych
14 użytkowników ma tytuł Rośliny wodne i bagienne na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Rośliny wodne i bagienne

Okładka książki Bracia mniejsi i więksi. Opowieści o mieszkańcach z krainy Biebrzy Grzegorz Kłosowski, Tomasz Kłosowski
Okładka książki Biebrza Grzegorz Kłosowski, Tomasz Kłosowski
Biebrza Grzegorz Kłosowski, Tomasz Kłosowski
Okładka książki Żuraw Kłosowski Grzegorz Kłosowski, Tomasz Kłosowski
Żuraw Kłosowski Grzegorz Kłosowski, Tomasz Kłosowski
Okładka książki Poradnik leśnej fotografii Grzegorz Kłosowski, Tomasz Kłosowski
Poradnik leśnej fotografii Grzegorz Kłosowski, Tomasz Kłosowski
Okładka książki Fotografujemy ptaki Grzegorz Kłosowski, Tomasz Kłosowski
Fotografujemy ptaki Grzegorz Kłosowski, Tomasz Kłosowski
Okładka książki Polska. Cuda natury Grzegorz Kłosowski, Stanisław Kłosowski, Tomasz Kłosowski
Polska. Cuda natury Grzegorz Kłosowski, Stanisław Kłosowski, Tomasz Kłosowski
Grzegorz Kłosowski
Grzegorz Kłosowski
Artysta plastyk. Od przeszło 30 lat fotografuje polską przyrodę. Jego ulubionym plenerem są bagna biebrzańskie. Wraz z braćmi Stanisławem i Tomaszem jest autorem albumów "Ptaki biebrzańskich bagien", "Polska - cuda natury" i innych.

Okładka książki Dookoła świata. 80 roślin Lucille Clerc, Jonathan Drori
Dookoła świata. 80 roślin Lucille Clerc, Jonathan Drori
Okładka książki Życie pszczół. Historia niezwykłych owadów Christina Grozinger, Harland Patch
Życie pszczół. Historia niezwykłych owadów Christina Grozinger, Harland Patch
Okładka książki Dookoła świata. 80 drzew Lucille Clerc, Jonathan Drori
Dookoła świata. 80 drzew Lucille Clerc, Jonathan Drori
Okładka książki Niezwykły świat grzybów Louie Schwartzberg, Paul Stamets
Niezwykły świat grzybów Louie Schwartzberg, Paul Stamets
Okładka książki Dookoła świata. 80 ryb i innych stworzeń morskich Marcel George, Helen Scales
Dookoła świata. 80 ryb i innych stworzeń morskich Marcel George, Helen Scales
Okładka książki Atlas zwierząt chronionych Kamila Twardowska, Jacek Twardowski
Atlas zwierząt chronionych Kamila Twardowska, Jacek Twardowski
Okładka książki Jaki to ptak? Ilustrowany przewodnik do rozpoznawania Peter H. Barthel, Paschalis Dougalis

Cytaty z książki Rośliny wodne i bagienne

Dodaj cytat z książki Rośliny wodne i bagienne