Something's Wrong With Us 14

Okładka książki Something's Wrong With Us 14 autora Natsumi Ando, 9781646514502
Okładka książki Something's Wrong With Us 14
Natsumi Ando Wydawnictwo: Kodansha Cykl: Something's Wrong With Us (tom 14) komiksy
komiksy
Something's Wrong With Us (tom 14)
2023-04-18
2023-04-18
angielski

Kup Something's Wrong With Us 14 w ulubionej księgarnii

Oceny książki Something's Wrong With Us 14

OPINIE i DYSKUSJE o książce Something's Wrong With Us 14

Natsumi Ando
Natsumi Ando
Japońska twórczyni mang. Najbardziej znana za mangę Zodiak P.I., wśród jej prac znajduje się m.in. Maria Ppoino oraz Shiterune Hijirichan. W 2006 roku wygrała Kodansha Manga Award za mangę dla dzieci pt. Kitchen Princess.

Okładka książki Absolute Wonder Woman: As My Mothers Made Me Jordie Bellaire, Matias Bergara, Hayden Sherman, Kelly Thompson
Okładka książki Predator: Bloodshed #1 Roland Boschi, Ruairi Coleman, Jordan Morris
Predator: Bloodshed #1 Roland Boschi, Ruairi Coleman, Jordan Morris
Okładka książki Absolute Batman: Abomination Nick Dragotta, Frank Martin Jr., Scott Snyder
Absolute Batman: Abomination Nick Dragotta, Frank Martin Jr., Scott Snyder
Okładka książki The Greatest Estate Developer Hyeon-Soo Kim, Hyunmin Lee, Back-kyung Moon
The Greatest Estate Developer Hyeon-Soo Kim, Hyunmin Lee, Back-kyung Moon
Okładka książki Event Horizon: Dark Descent #5 Tristan Jones, Christian Ward
Event Horizon: Dark Descent #5 Tristan Jones, Christian Ward
Okładka książki Green Lantern Corps: New World Rising Jeremy Adams, Morgan Hampton, Fernando Pasarin

Cytaty z książki Something's Wrong With Us 14

Dodaj cytat z książki Something's Wrong With Us 14