Sasaki and Peeps, Vol. 3 (light novel)

- fantasy, science fiction
- Sasaki and Peeps (light novel) (tom 3)
- Sasaki to Pii-chan 3
- 2023-01-17
- 2023-01-17
- angielski
- 9781975345389
- Alice Prowse
Sasaki and his pet bird (and otherworld sage),Peeps, continue to leap across worlds, trading goods for a profit. Thanks to a little help from Futarishizuka, they’ve found a way to exchange otherworld valuables for modern currency, and Sasaki has been practicing his spells, making him unstoppable against psychics and magical girls. All that’s left is to make as much money as they can, retire, and start relaxing—but that won’t be so easy. In Peeps’s world, the dispute over succession begins in earnest, and back home, the psychic battles never stop. Not to mention Sasaki’s neighbor, who finds herself caught up in an angels vs. demons death game...As worlds collide, Sasaki is in for even more chaos!
Kup Sasaki and Peeps, Vol. 3 (light novel) w ulubionej księgarni

OPINIE i DYSKUSJE o książce Sasaki and Peeps, Vol. 3 (light novel)