Nieustraszony ninja

Okładka książki Nieustraszony ninja autora Greg Farshtey,
Okładka książki Nieustraszony ninja
Greg Farshtey Wydawnictwo: Ameet Seria: Lego Ninjago opowiadania, powieści dla dzieci
50 str. 50 min.
opowiadania, powieści dla dzieci
Lego Ninjago
2012-01-01
2012-01-01
50 min.
Paweł Grzegorczyk

Kup Nieustraszony ninja w ulubionej księgarnii

Oceny książki Nieustraszony ninja

OPINIE i DYSKUSJE o książce Nieustraszony ninja

Greg Farshtey
Greg Farshtey
Gregory Todd Farshtey, lepiej znany jako Greg Farshtey albo GregF to główny członek Bionicle Story Team (grupy tworzącej oficjalną opowieść Bionicle),choć lepiej znany jest jako autor komiksów (zajmuje się tworzeniem tzw. scenopisu) i książek z serii "Bionicle Adventures" i "Bionicle Legends". Pracował z firmą LEGO zanim jeszcze powstało Bionicle, ale to właśnie ta seria pozwoliła mu na rozwój kariery. W 2003 został poproszony przez wydawnictwo Scholastic o zostanie autorem ksiażek "Oficjalny Przewodnik po Bionicle" (The Official Guide to Bionicle) i książki "Bionicle Chronicles #4: Tales of the Masks". Został autorem BA i kilku przewodników Bionicle. Obecnie pisze książki "Bionicle Legends". Jest członkiem strony i forum BZPower, gdzie odpowiada na pytania nadsyłane przez użytkowników. Jest nieocenionym źródłem wiedzy Bionicle; dawniej posiadał sekcję "Ask Greg" (Spytaj Grega) na Bionicle.com, ale ilość bezsensownych albo łatwych do odpowiedzenia pytań sprawiła że sekcję zamknięto. Greg jest szefem edycji Magazynu LEGO i autorem książek Exo-Force.

Okładka książki Mo Maria Strzelecka, Marcin Szczygielski
Mo Maria Strzelecka, Marcin Szczygielski
Okładka książki Bajkogranie Katarzyna Bieńkowska, Aneta Bujnowska, Barbara Dudek, Małgorzata Falkowska, Dominika Gałka, Dominika Gołąb, Kamila Gurynowicz, Margarita Jaworska, Monika Kamińska, Alina Lament, Klaudyna Maciąg, Agnieszka Michalik, Ewa Mielczarek, Beata Małgorzata Moniuszko, Wioleta Piróg, Diana Porębska, Tatiana Sas-Matuszczyk, Karolina Ubych, Magdalena Urlich

Cytaty z książki Nieustraszony ninja

Dodaj cytat z książki Nieustraszony ninja