Opowiem o tobie gwiazdom

- literatura młodzieżowa
- Opowiem o tobie gwiazdom
- 2022-07-13
- 2022-07-13
Astrid po śmierci siostry marzy o jednym - o opuszczeniu swojego rodzinnego miasta. Po ukończeniu liceum wraz z przyjacielem postanawia wprowadzić w życie swój plan i wyruszyć w podróż, zostawiając za sobą wszystkie dotychczasowe doświadczenia. Do wspólnego wyjazdu zapraszają nowo poznanego kolegę, dzięki któremu tak naprawdę marzenie wchodzi w fazę realizacji. Wspólnie spędzony czas, obfitujący w wydarzenia zbliżające do siebie Astrid, Jaja i Plutona, prowadzi w nowe miejsce ich relacji.
Opowiem o tobie gwiazdom to nie jest opowieść o mocy przyjaźni czy potędze miłości. To opowieść o determinacji młodych ludzi, którzy mimo wielu przeciwności losu i doświadczeń życiowych dążą do odnalezienia swojego szczęścia.
Kup Opowiem o tobie gwiazdom w ulubionej księgarni
Oceny książki Opowiem o tobie gwiazdom
3463 użytkowników ma tytuł Opowiem o tobie gwiazdom na półkach głównych- Przeczytane 1 830
- Chcę przeczytać 1 502
- 2022 44
- 2023 27
- 2024 10

OPINIE i DYSKUSJE o książce Opowiem o tobie gwiazdom
Fajna książka lecz nie ma w sobie tego czegos
Fajna książka lecz nie ma w sobie tego czegos
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toMomentami bardzo smutna, ale jednocześnie piękna.
Momentami bardzo smutna, ale jednocześnie piękna.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toprzyczyniła się do mojego zamiłowania fizyką. Sprawiła że zaczęłam czytać książki.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toBardzo wspaniała książka dla młodzieży, która ukazuję moc przyjaźni , potęgę miłości oraz odnalezienie swojego szczęścia.
Astrid jednym z marzeń po śmierci jej ukochanej siostry jest opuszczenie swojego rodzinnego miasta. Pewnego pięknego dnia wraz z najbliższymi przyjaciółmi postanawia wdrożyć w życie swój wymarzony plan i wyrusza w podróż, zostawiając za sobą wszystkie dotychczasowe doświadczenia. W wspólną podróż zapraszają nowego zapoznanego kolegę.
Wspólnie spędzony czas oraz przeżyte doświadczenia zbliżają do siebie Astrid i Jaja i Plutona. Stają się bardzo zgraną paczką.
Jest to opowieść o determinacji młodych ludzi, którzy mimo wielu doświadczeń życiowych i przeciwności losu dążą do odnalezienia swojego szczęścia
Według mnie ta książka porusza bardzo ważny temat jakim jest silna depresja wśród młodzieży. Nie chcę opisywać ten wątek , ale wiedzcie że jest on bardzo ważny.
Książkę polecam każdemu a zwłaszcza młodzieży
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toAstrid jednym z marzeń po śmierci jej ukochanej siostry jest opuszczenie swojego rodzinnego miasta. Pewnego pięknego dnia wraz z najbliższymi przyjaciółmi postanawia wdrożyć w życie swój wymarzony plan i wyrusza w podróż, zostawiając za sobą wszystkie...
Jedna z moich ulubionych książek. Chociaż na początku mi się nie spodobała, i musiała czekać na przeczytanie na półce przez półtora roku i tak to, że ponownie po nią sięgnełam było jednym z lepszych wyborów w moim czytelniczym życiu. 🩷
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo tojest po prosu słaba i niw wygodnie się ją czyta
jest po prosu słaba i niw wygodnie się ją czyta
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKsiążka na początku wydawała się nudna, ale gdy zaczęłam czytać jej coraz więcej to nie mogłam się oderwać. Koniec był bardzo nieprzewidywalny i smutny. Polecam 🙂
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo tokocham
kocham
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toProlog był bardzo fajny i smutny przyjemnie się czytało ale dalej było strasznie nudno dopiero na końcu nawet git się czytało
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toNie zainteresowała mnie.
Nie zainteresowała mnie.