Opowiem o tobie gwiazdom

Okładka książki Opowiem o tobie gwiazdom autora Edyta Prusinowska, 9788381352284
Okładka książki Opowiem o tobie gwiazdom
Edyta Prusinowska Wydawnictwo: Moondrive literatura młodzieżowa
literatura młodzieżowa
Opowiem o tobie gwiazdom
2022-07-13
2022-07-13

Kup Opowiem o tobie gwiazdom w ulubionej księgarnii

Oceny książki Opowiem o tobie gwiazdom

OPINIE i DYSKUSJE o książce Opowiem o tobie gwiazdom

Fajna książka lecz nie ma w sobie tego czegos

Fajna książka lecz nie ma w sobie tego czegos

Momentami bardzo smutna, ale jednocześnie piękna.

Momentami bardzo smutna, ale jednocześnie piękna.

przyczyniła się do mojego zamiłowania fizyką. Sprawiła że zaczęłam czytać książki.

3463 użytkowników ma tytuł Opowiem o tobie gwiazdom na półkach głównych
755 użytkowników ma tytuł Opowiem o tobie gwiazdom na półkach dodatkowych

Edyta Prusinowska
Edyta Prusinowska
Edyta Prusinowska to blogerka zajmująca się modą, urodą i stylem życia. Pisała opowiadania od najmłodszych lat. Dziś jej blogi śledzą rzesze fanów, a jej kanał na Youtube subskrybują tysiące użytkowników.

Cytaty z książki Opowiem o tobie gwiazdom