Obrona Warszawy wrzesień 1939

Oceny książki Obrona Warszawy wrzesień 1939

OPINIE i DYSKUSJE o książce Obrona Warszawy wrzesień 1939

9 użytkowników ma tytuł Obrona Warszawy wrzesień 1939 na półkach głównych
8 użytkowników ma tytuł Obrona Warszawy wrzesień 1939 na półkach dodatkowych

Okładka książki Obrona Warszawy 1939 we wspomnieniach Stanisław Rola Arciszewski, Julian Janowski, Tadeusz Kutrzeba, Marian Porwit, Aleksander Pragłowski, Tadeusz Roman Tomaszewski
Okładka książki Wspomnienia o Stefanie Starzyńskim Karolina Beylin, Maria Błaszczykowa, Zofia Chomętowska, Stanisław Dębowski, Marian Marek Drozdowski, Marian Wacław Drozdowski, Jan Gebethner, Aleksander Ivanka, Wincenty Iwanowski, Jarosław Iwaszkiewicz, Michał Kaczorowski, Ludwika Kraskowska-Nitschowa, Julian Kulski, Jan Lechoń, Wacław Lenga, Stanisław Lorentz, Czesław Nusbaum, Zygmunt Ogrodzki, Kazimierz Pollack, Marian Porwit, Adam Próchnik, Anna Maria Przybyłowiczowa, Tadeusz Przypkowski, Stefan B. T. Radliński, Janusz Regulski, Stanisław Różański, Barbara Sadzewicz-Malanowicz, Adam Słomczyński, Antoni Słonimski, Jan Starczewski, Zbigniew Świętochowski, Stanisław Szanter, Stanisław Szwalbe, Eugeniusz Szwankowski, Zdzisław Jan Targowski, Wanda Telakowska, Stanisław Tołwiński, Roman Tomczak, Aleksander Władysław Zawadzki, Wiktor Zieleniewski
Okładka książki Wielki słowniktechniczny rosyjsko-polski. Tom I. A-O Marian Porwit, praca zbiorowa
Okładka książki Wielki słownik techniczny polsko-rosyjski Marian Porwit, praca zbiorowa
Wielki słownik techniczny polsko-rosyjski Marian Porwit, praca zbiorowa

Cytaty z książki Obrona Warszawy wrzesień 1939