Jak zacząć
ROZWIŃ SKRZYDŁA!
Ile razy chciałeś podjąć się nowych wyzwań z nadzieją na wprowadzenie do swojego życia pozytywnych zmian? Ile razy wpadałeś na genialny pomysł tylko po to, by ostatecznie z niego zrezygnować? A teraz pomyśl, jak wiele byś osiągnął, gdybyś tylko wiedział, od czego zacząć! Marcin Osman podpowie Ci, jak to zrobić. Przeczytaj jego książkę, jeżeli chcesz:
założyć własną firmę;
zostać influencerem;
wprowadzić korzystne nawyki do swojego życia;
znaleźć nową pracę;
wyciągać maksimum korzyści z nowych, cennych doświadczeń
Ta książka nie tylko pomoże ci trzymać się własnych celów, ale też zapewni ci praktyczne wskazówki dotyczące tego:
JAK ZACZĄĆ żyć na własnych warunkach;
JAK ZACZĄĆ zarabiać pasywnie;
JAK ZACZĄĆ pisać książki;
JAK ZACZĄĆ prowadzić biznes oparty na pasji;
JAK ZACZĄĆ zarabiać online;
JAK ZACZĄĆ tworzyć własny kanał na YouTubie…
…i robić mnóstwo innych inspirujących rzeczy!
Nie stój w miejscu! Dowiedz się, JAK ZACZĄĆ i rozwiń wreszcie skrzydła.
Kup Jak zacząć w ulubionej księgarni
Oceny książki Jak zacząć
- Przewodniki 1
- Jest w bibliotece 1
- Samodzielne 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce Jak zacząć
Trochę motywacji i słusznych uwag (o zdrowiu, o pracy z pasją, o organizacji czasu),a trochę opowieści autora o tym, jak on dąży do doskonałości (morsowanie, zimne kąpiele, aktywność fizyczna). Można przeczytać.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toNajbardziej bezużyteczna książka jaka przeczytałem. Typowa książka w której autor pisze na siłe, bez wiedzy na dany temat. Więcej można przecxyztac w google po wpisaniu danej frazy. Jestem bardzo zawiedziony, ale niestety dałem mu zarobić…
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toZbiór 34 porad jak zacząć i nie odkładać na później. Poradnik napisany motywacyjnym językiem Marcina Osmana. Składa się z 4 rozdziałów, z których można wybrać coś dla siebie od zdrowia, rodziny, rozwoju osobistego, biznesowego, po aktywność online (YT, blog, mailing, szkolenia itp). Porady są proste i praktyczne.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo to#678 - Jak zacząć - Marcin Osman - OSMpower
#238/52/2021
Książka ma 112 stron. Swoją premierę miała w wakacje 2021 roku.
Jest to poradnik składający się z czterech rozdziałów, a w nich 34 sposoby na to, by w końcu zabrać się do dzieła.
Jest to moja piąta przeczytana książka Marcina, a w każdej z nich znalazłam coś nowego i odkrywczego dla siebie.
Bardzo podoba mi się w tej książce forma przekazu - krótkie i zwięzłe lekcje, które mówią jak zaczać działać w poszczególnych aspektach swojego życia.
Najbardziej lubię rozdział II - Praca nad sobą, bo przecież każde działanie trzeba zacząć właśnie od tego.
Bardzo polecam Wam tą książkę. <3 <3 <3
#678 - Jak zacząć - Marcin Osman - OSMpower
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo to#238/52/2021
Książka ma 112 stron. Swoją premierę miała w wakacje 2021 roku.
Bardzo podoba mi się w...