Życzenie Liściastej Sadzawki

Okładka książki Życzenie Liściastej Sadzawki autora Erin Hunter, 9788382030785
Okładka książki Życzenie Liściastej Sadzawki
Erin Hunter Wydawnictwo: Nowa Baśń Cykl: Wojownicy Seria: Wojownicy nowela fantasy, science fiction
Wojownicy
Marta Ziegler

Kup Życzenie Liściastej Sadzawki w ulubionej księgarnii

Oceny książki Życzenie Liściastej Sadzawki

OPINIE i DYSKUSJE o książce Życzenie Liściastej Sadzawki

Książka opowiada o wydarzeniu z życia Liściastej Sadzawki, która jest medyczką z Klanu Pioruna a zakochała się w wojowniku z klanu Wiatru Wronie Pióro, czym złamała kodeks. I z tego związku urodziły jej się kocięta, te z przepowiedni danej dawno Ognistej Gwieździe. Niestety jako medyczką musiała poświecić miłość do ukochanego i nie mogła zatrzymać kociąt. Wspólnie z siostra postanowiły że wszyscy beda uważać za matkę tych kociąt jest Wiewiórczy Lot a nie ona, nie jeśli ma pozostać medyczką klanu.

Książka taka bo nic innego nie miałam .Jest okej bo w końcu poznajmy narodziny świętej Trójcy .Ale nudna .

Książka momentami była dla mnie wzruszająca. Bardzo się wciągnęła w tą historię.

352 użytkowników ma tytuł Życzenie Liściastej Sadzawki na półkach głównych
112 użytkowników ma tytuł Życzenie Liściastej Sadzawki na półkach dodatkowych