Bo ty, bo jesteś, bo z Miłości Jesteś

Okładka książki Bo ty, bo jesteś, bo z Miłości Jesteś autora Ryszard Malina, 9788381595049
Okładka książki Bo ty, bo jesteś, bo z Miłości Jesteś
Ryszard Malina Wydawnictwo: Wydawnictwo Poligraf poezja
poezja
2021-05-31
2021-05-31

Kup Bo ty, bo jesteś, bo z Miłości Jesteś w ulubionej księgarnii

Oceny książki Bo ty, bo jesteś, bo z Miłości Jesteś

OPINIE i DYSKUSJE o książce Bo ty, bo jesteś, bo z Miłości Jesteś

Super książka, w której możemy znaleźć odpowiedni na nurtujące nas pytania, co tu i teraz, myślę, że nie jeden osobie przypadnie do gustu. Jako, że dość często sięgam po poezje, to muszę przyznać, że ta jest jedną z lepszych jakie czytałam.

Bardzo mi się spodobała ta poezja, jest wciągająca i wiele z niej można wynieść. Co do samej książki, to jest poruszająca i na pewno na nie jednej osobie zrobi wrażenie.

Nie przepadam jakoś za poezjami, ale ta bardzo mi się spodobała i dużo z niej wyniosłem. Moim zdaniem książka warta uwagi.

Wciągnęła mnie ona jak żadna inna, poezja mówi o życiu, o tym co wiele z nas czuje i przechodzi. Myślę, że każdy kto po nią sięgnie zobaczy cząstkę siebie.

Wspaniałe i poruszające :)

Wspaniałe i poruszające :)

Nie jestem specjalistą od poezji, ale wiersze zrobiły na mnie piorunujące wrażenie. Zdecydowanie polecam !

Niewielu jest poetów współczesnych,którzy tak trafnie podejmują tematy życiowe,jak w tym zbiorze wierszy:-)autor pisze o sprawach,dotyczących każdego z nas w sposób I poważny I humorystyczny I dogłębny z właściwym inteligentnym dystansem;porusza sprawy WAŻNE i mniej ważne,pisze o rodzinie,o miłości,o problemach świata,o własnych slabosciach w sposób bardzo ujmujacy. Każdy wiersz to zapis czegoś nowego;w każdym odnaleźć można coś z własnego życia. Czytając wiersze tego autora czasami się uśmiechnęłam,czasami zadumalam,czasem zakrecila mi się łezka w oku.inteligencja,świetne nazewnictwo tego,co tak trudno czasem ubrać w słowa;głęboka poruszająca lektura,jak dla mnie rewelacja:-)))

W tym tomiku każdy znajdzie coś dla siebie - chwilę zadumy nad życiem, piękne oblicze miłości czy po prostu zapis tego o czym każdy z nas myśli choć nie zawsze wie jak to nazwać. Autor wiedział i się tym z nami podzielił. I zrobił to świetnie! Bardzo polecam!!!

10 użytkowników ma tytuł Bo ty, bo jesteś, bo z Miłości Jesteś na półkach głównych

Cytaty z książki Bo ty, bo jesteś, bo z Miłości Jesteś

Dodaj cytat z książki Bo ty, bo jesteś, bo z Miłości Jesteś