Okładka książki Nie obiecuj niczego autorstwa P. J. Howard, Natalie Renard
Okładka książki Nie obiecuj niczego autorstwa P. J. Howard, Natalie Renard
P. J. HowardNatalie Renard Wydawnictwo: Wydawnictwo Feniks Cykl: Firestone MC (tom 1) Seria: Firestone MC literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
Firestone MC (tom 1)
Firestone MC
2021-06-30
2021-06-30
Rhett Hawthorne nie spodziewa się, że specyficzny, zdystansowany ojciec mógłby jeszcze kiedyś przyczynić się do zmian w jego życiu. O ile informacja o nowej partnerce rodzica nie robi na nim wrażenia, o tyle córka przyszłej macochy – owszem.

Gdy do jego codzienności wtargnie Rylee Callahan – typowa dziewczyna z dobrego domu – wiele spraw szybko się skomplikuje.

Inteligentna, cholernie seksowna studentka medycyny jest całkowitym przeciwieństwem kobiet, z którymi Rhett ma do czynienia w świecie nielegalnych interesów. Zakazany owoc smakuje przecież najlepiej.

Czy uda im się stworzyć związek?

Ona, w najlepszym wypadku, straci jedynie dostęp do pieniędzy matki.

On – w najgorszym – swoje życie.

Jak wiele będą w stanie poświęcić, by w końcu być razem?

Kup Nie obiecuj niczego w ulubionej księgarniiPorównywarka z najlepszymi ofertami księgarń W naszej porównywarce znajdziesz książki, e-booki i audiobooki z najpopularniejszych księgarń internetowych. Niektórzy partnerzy przygotowują dla użytkowników naszego serwisu specjalne rabaty, dlatego warto kupować książki przez lubimyczytać.pl. Oferty są prezentowane w trzech kategoriach: „Oferta dnia” (promocje partnerów),„Polecane księgarnie” (sprawdzeni partnerzy handlowi, z którymi współpracujemy na podstawie umów) oraz „Pozostałe”. W każdej kategorii kolejność prezentacji zależy od ceny produktu przekazanej przez księgarnie lub dostawcę porównywarki. Lubimyczytać.pl nie prowadzi sprzedaży i nie uczestniczy w procesie zakupowym po przekierowaniu na stronę sklepu. Mimo że dokładamy starań, aby wszystkie linki i informacje były aktualne, nie mamy wpływu na ewentualne nieścisłości cenowe, błędne przekierowania lub zmiany w ofertach księgarni. Jeśli zauważysz nieprawidłowość, prosimy o zgłoszenie jej na adres: admin@lubimyczytac.pl. Dzięki Twojej informacji możemy jeszcze lepiej dbać o jakość działania naszej porównywarki.

329 292

Oceny książki Nie obiecuj niczego

Opinie i dyskusje o książce Nie obiecuj niczego

To jest tak złe na każdym poziomie, że aż trudno to wyrazić. Wulgarne, bez żadnej fabuły, 50 twarzy Greya dla ubogich... Do tego mnóstwo błędów, tekst miejscami rozstrzelony. I te angielskie ksywy "autorek"😅. Skąd ocena ponad 6???

OCENA: ⭐️⭐️⭐️⭐️

Szczerze, nie wiem co powiedzieć na temat tej książki. Po prostu brak mi słów…

Byłaby ona CUDOWNA, no właśnie byłaby, gdyby nie jedna bardzo istotna rzecz, a mianowicie… zakończenie.

Ale zacznę od początku… 😊

Książka posiada motyw przybranego rodzeństwa 😍 oraz klubu mc, dlatego skusiłam się kupić tę historię.

Rylee przeprowadza się razem z matką do jej nowego partnera, który ma syna, z którym nie posiada najlepszych relacji. Jednak zarówno Rylee i Rhett przypadają sobie do gustu i spędzają ze sobą czas. Po jakimś czasie ich relacja zaczyna biec kompletnie innymi torami niż przyrodnie rodzeństwo. W ich życiu nastąpiło wiele zmian.

Według mnie książka była naprawdę przyjemna 😁 Mimo że w niektórych sytuacjach miałam ochotę wziąć i podejść do bohaterów, aby ich mocno potrząsać i naprowadzić na właściwe tory to i tak zaliczam tę książkę do udanych 🥰 Chociaż początek nie zaczynał się idealnie to wraz z kolejnymi stronami książka, nabrała tempa i coraz bardziej mnie wciągnęła 😉

Książka jest idealna dla osób, które nie lubią, zagłębiać się w różne wątki. Ta powieść jest naprawdę prosta do zrozumienia.

Była to pierwsza książka, którą kupiłam w ciemno i wiem, że już nigdy tego nie zrobię. Nie chodzi o samą fabule czy wnętrze książki, bo historia była naprawdę wspaniała. Bardziej chodzi mi o moje prywatne spostrzeżenie na temat zakończeń książek. Wybaczcie mi, ale nie dałam rady przeczytać tej powieści do końca. Skończyłam na przed ostatnim rozdziale przed epilogiem i nawet nie chce kończyć. Jak dla mnie historia skończyła się w tym momencie, na którym zakończyłam. Kto czytał z pewnością, mnie zrozumie😔

Pisząc tę recenzję, zrozumiałam sens tego tytułu. Jest mi bardzo przykro, że akurat ta historia potoczyła się właśnie tak 😢 Zdecydowanie człowiek nie powinien niczego obiecywać…

Mimo że ta książka nie była stworzona dla mnie to jeśli ktoś lubi takie klimaty to powinien ją przeczytać 😁

OCENA: ⭐️⭐️⭐️⭐️

Szczerze, nie wiem co powiedzieć na temat tej książki. Po prostu brak mi słów…

Ale zacznę od początku… 😊

Rylee przeprowadza się razem z matką...

Ta książka jest tak słaba i źle napisana... Relacja znikąd, opisy tragiczne. Dotrwałam do połowy i zrezygnowałam.

266 użytkowników ma tytuł Nie obiecuj niczego na półkach głównych
42 użytkowników ma tytuł Nie obiecuj niczego na półkach dodatkowych

Okładka książki Lekcja francuskiego P. J. Howard, Natalie Renard
Lekcja francuskiego P. J. Howard, Natalie Renard
Okładka książki Jesteś moją nadzieją P. J. Howard, Natalie Renard
Jesteś moją nadzieją P. J. Howard, Natalie Renard

Czytelnicy Nie obiecuj niczego przeczytali również

Niedoskonały Małgorzata Falkowska
Niedoskonały
Małgorzata Falkowska Ewelina Nawara
[ współpraca reklamowa ] Po przesłuchaniu "Nieosiągalnego" byłam dość sceptycznie nastawiona do "Niedoskonałego". Pierwsza część tej serii nie do końca przypadła mi do gustu, bo mimo że miło mi się jej słuchało na górskim szlaku to jednak lekko się przy niej nudziłam i była ona też przesłodzona miejscami. Ta część jednak mnie zaskoczyła, ponieważ od początku do końca słuchałam jej zaciekawiona, a i słodkości zabrakło. Okay, przyznam, że nie była ona idealna, ale się mam być szczera to nie wymagałam nawet tego od niego. Było może trochę za prosto, wszystko pięknie się układało, no dobrze nie u wszystkich bohaterów, ale jednak. Właśnie skoro mowa o bohaterach to o wiele bardziej do gustu przypadła mi Majka z Simonem niż Olimpia z Willem. W sumie jak na to patrzę to tej dwójki z lekka nie trawię. W "Niedoskonałym" było parę momentów, kiedy wzdychałam i przewracałam oczami, ale jako że były znikome to mogę przymknąć na nie oko. W sumie to nie wiem, co bym pomogła dodać jeszcze. Zawsze miałam problem z recenzowaniem kolejnych tomów. Na pewno jestem ciekawa dalszych losów bohaterów. Może zakończenie nie było tak spektakularne jak w przypadku "Nieosiągalnego", ale mimo to przypadło mi o wiele bardziej do gustu. Myślę, że jeśli poszukujecie lekkiej lektury na jedno posiedzenie z krótkimi rozdziałami to "Niedoskonały" nada się do tego idealnie.
Sarcastic Books - awatar Sarcastic Books
Przekonaj mnie M. F. Mosquito
Przekonaj mnie
M. F. Mosquito
Część I. Cykl „Oblicza miłości” Romans 🌶️♥️ Złamane serce Tajemnica z przeszłości Paczka przyjaciół Toruń/Kaszuby „Prawdziwa miłość nie boi się przeszłości” Aleksandra (Leksi) jest piękną i niezależną właścicielką agencji reklamowej. Nikt by nie powiedział że w środku skrywa zranione serce i tajemnice. Od rozstania z byłym chłopakiem otoczyła się murem, za który nie ma wstępu żaden przedstawiciel płci przeciwnej. Problem w tym, że wielkimi krokami zbliża się wesele właśnie tego byłego chłopaka, i Leksi nie ma zamiaru pojawiać się tam sama! Gorączkowe poszukiwanie partnera na portalach randkowych okazują się porażką. Jeden kandydat gorszy od drugiego. Kiedy zostaje zaatakowana przez jednego z niedoszłych partnerów randkowych, ratują ją przystojny barman. Marcel jest pod wrażeniem Aleksandry. Wzięła go za barmana i nie wyprowadził jej z błędu. Chce ją poznać bliżej. Czy Aleksandra również ulegnie jego urokowi i wpuści go do serca! Czy on zagości w jej świecie na dłużej? Co się wydarzy, gdy w końcu wyjdzie na jaw pilnie strzeżony przez Leksi sekret? Bardzo podoba mi się klimat tej historii. Samo życie! Droga miłości nie jest prosta ale z tych przypadkowych spotkań często rodzą się głębokie relacje! Mamy dużo namiętności i grono wspierających się przyjaciół! Już wiem że sięgnę po następne części bo bardzo polubiłam się z całą paczką przyjaciół!
na_deszczowe_dni - awatar na_deszczowe_dni
Ring Anna Wolf
Ring
Anna Wolf
Życie było rin­giem, na któ­rym przy­szło lu­dziom sto­czyć nie­jed­ną walkę [...].* Zawodowy bokser wagi półciężkiej Carter Daring przygotowuje się do zdobycia tytułu mistrza świata w swojej kategorii wagowej. Jego przeciwnikiem będzie Bruno Salte, równie dobry, jak on. Oboje chcą wygrać i trenują do upadłego. Carter robi wszystko, by skupić się na swoim celu, ale kiedy wracając z jednego treningu, zauważa samochód, który uległ wypadkowi, reaguje od razu i pomaga kobiecie, której oczu nie może potem zapomnieć. Walka jest jednak najważniejsza, ale kiedy do niej dochodzi, wszystko się komplikuje, bo gdy dochodzi do tragedii, rywal prosi, by ten zaopiekował się jego siostrą. Mamy z @zagubiona_w_swiecie_marzen swoje prywatne wspólne czytanie, w którym raz jest czytany jej wybór, a raz mój. Ring to tytuł Patrycji i cieszę się, że na niego padło, bo inaczej pewnie jeszcze długo, jeśli w ogóle, bym po niego nie sięgnęła. A okazało się, że dawno tak dobrze nie bawiłam się w trakcie czytania romansu z motywem sportowym. Anna Wolf nie skupia się tylko na wątku miłosnym, tajemnicy oraz niebezpieczeństwie, fajnie też opisuje otoczkę bokserskiego świata. Treningi, przygotowania, walki. Podobało mi się to, ale wiadomo, że najbardziej byłam ciekawa historii miłosnej, a ta była zawiła - działo się naprawdę dużo, było sporo komplikacji oraz silnych emocji. A te, jak wiadomo, często sprawiają, że szybciej działamy, niż myślimy, co czasem rani, miesza i utrudnia. Równie ciekawy okazał się motyw zagadki kryminalnej oraz wiążącymi się z nią tajemnicami. Ten wątek wprowadził do powieści nutę zagrożenia, poczucia niebezpieczeństwa oraz akcji z jej zaskakującymi zwrotami. Mogłabym się czepiać, że niektóre sytuacje były mało rzeczywiste, ale rozumiem, że było to na potrzeby fabuły i - szczerze mówiąc - nawet mi nie przeszkadzały, bo byłam skupiona na emocjach, na tym, co zaraz może się wydarzyć i jak jeszcze życie doświadczy bohaterów. To jeden z tych tytułów, które pochłania się na raz i dobrze przy tym bawi. A tego każdy z nas czasami potrzebuje. Ja polecam i już nie mogę się doczekać czytania drugiego tomu!
Zapatrzona_W_Książki - awatar Zapatrzona_W_Książki
To, co ukryte Agnieszka Nikczyńska-Wojciechowska
To, co ukryte
Agnieszka Nikczyńska-Wojciechowska
"Każdy z nas popełnia błędy.Najważniejsze, aby się do nich przyznawać;wówczas być może inni ludzie nie musieliby przechodzić takiego piekła,z jakim przyszło się zmierzyć mi." Kariera Elizy rozwija się z błyskawicznym tempie. Jednak młoda wokalistka nie potrafi się z tego cieszyć tak, jakby chciała. Nie miała łatwego dzieciństwa. Zaraz po narodzinach została podrzucona do domu dziecka. Nawet nie wiadomo kim byli jej rodzice. Odkąd skończyła 18 lat dostaje anonimowe prezenty, listy i smsy. Czy dziewczyna w końcu odkryje kto za tym wszystkim stoi? Kamil jeszcze do niedawna królował na szczycie listy przebojów, jednak teraz króluje na portalach plotkarskich. Lubi imprezować i zabawiać się z panienkami. Kiedy po raz pierwszy usłyszał jak Eliza śpiewa przy fortepianie zapragnął zaśpiewać z nią w duecie. Zamiast jego na spotkanie z Elizą idzie jego menadżer,jednak dziewczyna nie zgadza się. Los ponownie stawia ich na swojej drodze. Tym razem spotykają się w szpitalu, gdzie obydwoje odwiedzają swoich bliskich. Jeden spontaniczny czuły gest sprawia, że nie mogą przestać o sobie myśleć, a ponowne spotkania jeszcze bardziej zbliżają ich do siebie. Idealna książka do popołudniowej kawki! Krótka, lekka i przyjemna, na pewno spędzicie z tą historią miło czas. Myślę, ze na początku było trochę za dużo opisów. Ale jak już bohaterowie się spotykają to jest coraz ciekawiej. Obydwoje czują się w swoim towarzystwie bardzo dobrze. Kamil wiedział, że Eliza jest inna od dziewczyn, z którymi się do tej pory spotykał. Od samego początku czuł, że jest wyjątkowa, dlatego dbał o to, aby ich relacja rozwijała się w swoim tempie. Kamil dzięki Elizie zaczął patrzeć inaczej na życie. Fajnie tak w środku lata przenieść się w świąteczny klimat. Piękny gest ze strony Kamila, który zaprosił Elizę na święta do swojego rodzinnego domu. Podobało mi się jak brali udział w charytatywnych akcjach, w których występowali dla chorych dzieci. Autorka zaskakuje nas co do przeszłości Elizy. Na przykładzie książki widzimy, że jedna nieodpowiedzialna decyzja może mieć wpływ na całe życie innego człowieka!
fit_cook_read_book - awatar fit_cook_read_book
Gra pozorów Linda Malczewska
Gra pozorów
Linda Malczewska
1/52 ❄️ Recenzja ❄️ Tytuł: Gra pozorów Cykl: Mroczne porządnie tom 1 Autor: Linda Malczewska Wydawnictwo: NieZykłe Dobry wieczór 🐻, tak wiem że jest już mega późno ale stwierdziłam że " Muszę bo się uduszę ". Tiktok to ogulnie dla mnie zło, ponieważ od jakiegoś czasu wpadam na jakieś różne książki i w końcu nie wytrzymałam i przeczytałam. Trafiło właśnie na ten tytuł i nie żałuję. Elena jest dwudziestosiedmioletnią agentką nieruchomości, podczas jej urlopu okazuje się że firmę przejmuje nowy właściciel. Ten ktoś to nie kto inny jak sam miliarder Logan Grant. Po urlopie kobieta w ekspresowym tempie wyrabia sobie o nim zdanie, tylko z samych plotek. Traf chciał że mężczyzna wszystko co zostało wypowiedziane przez kobietę słyszał. Jakie jest później zdziwienie Eleny, kiedy okazuje się że mężczyzna z windy to nowy właściciel. Nie wiem jak wy ale mi ta książka się mega podobała. Najlepsze jest to że nie spałam pół nocy aby dowiedzieć się o co chodzi, jak to się skończy. Istna bomba wyskoczyła praktycznie pod sam koniec książki i to szczerze spodziewała bym się wielu rzeczy po Loganie ale tego czegoś takiego? Autorka serio przeszła samą siebie. Świetny biurowy romans, który czyta się ekspresowo i serio jeżeli szukacie czegoś co jest z początku niewinne, potem się rozkręca a na końcu jest bomba to polecam wam się za nią zabrać. #grapozorów #lindamalczewska #wydawnictwoniezwykłe #recenzja #recenzjaksiazki #czytamzdziewczynami #światrecenzentów #bookfotowyzwanie #bookstagram #bookstagrampl #bookstagrampolska #czytam #kochamksiążki #kochamromanse #ksiazkimojamilosc #ksiazkowelove #książkoweimpresje
Mariola Krzak - awatar Mariola Krzak
California Boy Anna Bellon
California Boy
Anna Bellon
⁠★★★★★⁠★★★☆☆ To była na maksa przyjemna książki. Słuchając jej czułam mega spokój i takie rozluźnienie. Historia była naprawdę wciągająca. Nie raz się zaśmiałam czy rozczuliłam. I z zaciekawienie słuchałam kolejnych rozdziałów. Główny bohater jest hokeistą, więc nie zabrakło też masy scen z udziałem całej drużyny hokejowej i ich bliskich. Totalnie skradły one moje serce i wyśmienicie bawiłam się słuchając tych wszystkich żarcików i anegdotek. Danny jest idealnym kandydatem na książkowego męża. Uroczy, troskliwy, ciekawski, stanowczy i do tego hokeista. Czego chcieć więcej. Jest początkującym sportowcem w NHL. Czuć, że dopiero się ze wszyskim oswaja i zaznajamia pomimo, że w hokeju siedzi od dziecka. Lizzy za to jest malarką. Cały czas walczy w swojej głowie z przeszłością, a zaangażowanie się w relacje z Dannym jest jak gwiazdka z nieba. Realizując jedno zamówienie na dziwnie znajomy jej obraz na nowo przywołuje do siebie ludzi z przeszłości, z którymi nie chciała mieć więcej doczynienia. Sytuacje które wiążą się z wygrzebaniem na wierzch nieprzyjemnych wspomnień ma wpływ nie tylko na jej karierę, ale też na karierę Danny'ego. Pod koniec gdy na światło dzienne zaczęły wychodzić istotne informacje i fakty które mogły zaważyć na relacji i losach bohaterów poczułam napięcie i lekki niepokój. Niezwykle dobrze bawiłam się słuchając tej historii. Może nie zapamiętam jej jakoś szczegółowo i na długo, ale zdecydowanie mogę wam ją polecić. Tym bardziej jak lubicie hokejówki i wyrazistymi bohaterami.
Monika - awatar Monika
oceniła na81 rok temu
Lekcja hiszpańskiego Aleksandra Pakuła
Lekcja hiszpańskiego
Aleksandra Pakuła
[ współpraca reklamowa ] Nie będę ukrywać tego, że początkowo miałam spory problem z "Lekcją hiszpańskiego" i miałam ochotę ją odłożyć i już nigdy do niej nie wrócić (prawdopodobnie, gdyby nie audiobook tak mogłoby się stać). Im dalej tym jednak ta historia stawała się coraz bardziej znośna, może nawet i deczko lepsza, końcem końców doszłam do wniosku, że to w sumie całkiem dobry średniak. Ten kto mnie zna dłużej wie, że to naprawdę dobra ocena u mnie i większość pozycji taką dostaje, ponieważ trudno mnie czymś zaskoczyć, urzec, oczarować. Chociaż muszę przyznać, że ta pozycja akurat miała potencjał do zdobycia mojego serca, ale niestety wystąpił tutaj problem, o którym wspominam dość często, a mianowicie znowu romans zaczął górować nad wszystkim i pozostałe sprawy zeszły na drugi plan, co w przypadku tej historii bardzo mnie zasmuciło, ponieważ "Lekcja hiszpańskiego" porusza bardzo ważny problem, jakim jest przemoc fizyczna oraz psychiczna ze strony partnera. Owszem było trochę scen z tym związanych, zwłaszcza pod koniec, ale dla mnie to jednak było trochę za mało i za późno pojawiło się większe rozwinięcie tego tematu. Nie mogę też nie wspomnieć o postaciach, które zostały naprawdę dobrze wykreowane, polubiłam się z większością z nich, ale miałam mały problem z główną bohaterką. Otóż o ile Maks zachowywał się jak najbardziej na swój wiek, tak Adrianna zwłaszcza na początku historii nie zachowywała się jak trzydziestoletnia kobieta po przejściach, ale jak nastolatka, która przeżywa swoją pierwszą miłość. Niestety, ale u mnie to też był dość spory minus, ponieważ nie raz i nie dwa irytowała mnie bardzo swoim zachowaniem. Mimo to z chęcią sięgnę po następny tom, ponieważ końcówka książki wskazuje na to, iż powinien się pojawić. Z tego co wiem jest to debiut autorki, więc mimo tych niedociągnięć, muszę przyznać, że wypadł on naprawdę dobrze.
Sarcastic Books - awatar Sarcastic Books

Cytaty z książki Nie obiecuj niczego

Dodaj cytat z książki Nie obiecuj niczego