Czarolina - 1 - Pewnego dnia zostanę fantastykolożką!

Okładka książki Czarolina - 1 - Pewnego dnia zostanę fantastykolożką! autora Paola Antista, Sylvia Douyé, 9788328197527
Okładka książki Czarolina - 1 - Pewnego dnia zostanę fantastykolożką!
Paola AntistaSylvia Douyé Wydawnictwo: Egmont Polska Cykl: Czarolina (tom 1) komiksy
48 str. 48 min.
komiksy
Czarolina (tom 1)
Sorceline: Un jour, je serai fantasticologue!
2020-09-02
2020-09-02
48 min.
9788328197527
Maria Mosiewicz

Kup Czarolina - 1 - Pewnego dnia zostanę fantastykolożką! w ulubionej księgarnii

Oceny książki Czarolina - 1 - Pewnego dnia zostanę fantastykolożką!

OPINIE i DYSKUSJE o książce Czarolina - 1 - Pewnego dnia zostanę fantastykolożką!

Bardzo ciekawa historia i przepiękne ilustracje. Wracam do tego komiksu co jakiś czas.

Bardzo ciekawy komiks ,super ilustracje i zaskakujące zakończenie. Na pewno wrócę do niego w wolnej chwili. Polecam 😀

Na półkach: , , , ,

Bardzo ciekawy, widzę tutaj wiele nawiązań do innych dzieł kultury. Chętnie bym przeczytała te historię jako zwykłą powieść bo ma naprawdę duży potencjał.
Tak po za tematem, widzę podobieństwo między Madame C a Morticią Addams i to, że jest przedstawiona jako wampir jest genialne!

222 użytkowników ma tytuł Czarolina - 1 - Pewnego dnia zostanę fantastykolożką! na półkach głównych
81 użytkowników ma tytuł Czarolina - 1 - Pewnego dnia zostanę fantastykolożką! na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Czarolina - 1 - Pewnego dnia zostanę fantastykolożką!

Okładka książki Czarolina - 6 - Tajemnice wyspy Paola Antista, Sylvia Douyé
Czarolina - 6 - Tajemnice wyspy Paola Antista, Sylvia Douyé
Okładka książki Czarolina - 5 - Pan wyspy Vorn Paola Antista, Sylvia Douyé
Czarolina - 5 - Pan wyspy Vorn Paola Antista, Sylvia Douyé
Okładka książki Czarolina - 4 - Zmora Paola Antista, Sylvia Douyé
Czarolina - 4 - Zmora Paola Antista, Sylvia Douyé
Okładka książki Czarolina - 3 - Tajemnica mojego pochodzenia Paola Antista, Sylvia Douyé
Czarolina - 3 - Tajemnica mojego pochodzenia Paola Antista, Sylvia Douyé

Okładka książki Czarodziejki W.I.T.C.H. Księga 1 Francesco Artibani, Graziano Barbaro, Alessandro Barbucci, Paolo Campinoti, Barbara Canepa, Bruno Enna, Elizabetta Gnone, Gianluca Panniello, Donald Soffritti, Daniela Vetro
Okładka książki Jaclyn Hyde Annabeth Bondor-Stone, Connor White
Jaclyn Hyde Annabeth Bondor-Stone, Connor White
Okładka książki Czarodziejki W.I.T.C.H. Księga 4 Francesco Artibani, Graziano Barbaro, Federico Bertolucci, Giulia Conti, Bruno Enna, Elisabetta Gnone, Alessia Martusciello, Paola Mulazzi, Gianluca Panniello, Giada Perissinotto, Manuela Razzi, Daniela Vetro

Cytaty z książki Czarolina - 1 - Pewnego dnia zostanę fantastykolożką!

Paola Antista Czarolina - 1 - Pewnego dnia zostanę fantastykolożką! Zobacz więcej