Fałszywa pandemia. Krytyka naukowców i lekarzy [cz.1]

Okładka książki Fałszywa pandemia. Krytyka naukowców i lekarzy [cz.1] autora praca zbiorowa, 9788365964076
Okładka książki Fałszywa pandemia. Krytyka naukowców i lekarzy [cz.1]
praca zbiorowa Wydawnictwo: Fundacja Osuchowa Cykl: Fałszywa pandemia. Krytyka naukowców i lekarzy (tom 1) popularnonaukowa
popularnonaukowa
Fałszywa pandemia. Krytyka naukowców i lekarzy (tom 1)
2020-07-01
2020-07-01

Kup Fałszywa pandemia. Krytyka naukowców i lekarzy [cz.1] w ulubionej księgarnii

Fałszywa pandemia. Krytyka naukowców i lekarzy [cz.1]

Oceny książki Fałszywa pandemia. Krytyka naukowców i lekarzy [cz.1]

OPINIE i DYSKUSJE o książce Fałszywa pandemia. Krytyka naukowców i lekarzy [cz.1]

Jedna gwiazdka to o wiele za dużo na te bzdury.

Jedna gwiazdka to o wiele za dużo na te bzdury.

dno i 5 metrów mułu, no ale ktoś zarobił, a przecież o to w tym wydawnictwie chodziło

Niemerytoryczna grafomania i mokry sen biednych naiwnych ludzi wierzących w antynaukowe brednie przeplatane chorymi wizjami teorii spiskowych.

Przynajmniej jeden cytat ukazujący jak bardzo dali się na to nabrać antyszczepionkowcy:

"Łatwiej jest oszukać ludzi, niż przekonać ich, że zostali oszukani" /Mark Twain/

282 użytkowników ma tytuł Fałszywa pandemia. Krytyka naukowców i lekarzy [cz.1] na półkach głównych
45 użytkowników ma tytuł Fałszywa pandemia. Krytyka naukowców i lekarzy [cz.1] na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Fałszywa pandemia. Krytyka naukowców i lekarzy [cz.1]

praca zbiorowa
Książki, które powstały w wyniku prac zbiorowych lub trudno jest przypisać im konkretnych autorów.

Pandemia kłamstw. Szokująca prawda o skorumpowanym świecie nauki i epidemiach, których mogliśmy uniknąć Judy Mikovits
Judy Mikovits Kent Heckenlively
[...] To jeden z powodów, dla których wiele osób z padaczką odniosło sukces dzięki tak zwanej diecie ketogenicznej. Dieta ketogeniczna zmusza organizm do czerpania energii ze zdrowych tłuszczów. Te zdrowe tłuszcze są bogate w wodę pozbawioną deuteru. Być może dlatego wiele osób czerpie korzyści z postu, ponieważ zmusza on nasz organizm do spalania zapasów tłuszczu. Powoduje to uwalnianie wody zubożonej w deuter z naszych własnych komórek tłuszczowych, która zasila zdrowe mitochondria. [...] Porozmawiajmy o tym, co stało się dla mnie jasne na temat szczepionek. Szczepionki zawierają ludzkie komórki, w szczególności komórki MRC5 i WI-38, pochodzące z niedonoszonych dzieci lub pochodzących z aborcji. [...] Faktem jest, że nie znamy długoterminowych konsekwencji wstrzykiwania ludzkiego DNA do krwioobiegu małych dzieci (lub dorosłych, jeśli o to chodzi). Jeśli ludzkie DNA zawiera również lub aktywuje utajone retrowirusy, mogą one również generować odwrotną transkryptazę, która pozwoli na rearanżację genetyczną, która, jak wiemy, sprzyja rozwojowi raka. 𝗣𝗥𝗭𝗘𝗪𝗟𝗘𝗞𝗟𝗘 𝗖𝗛𝗢𝗥𝗨𝗝Ą𝗖𝗬𝗠𝗜 𝗦𝗣𝗢Ł𝗘𝗖𝗭𝗘Ń𝗦𝗧𝗪𝗔𝗠𝗜 Ł𝗔𝗧𝗪𝗜𝗘𝗝 𝗠𝗔𝗡𝗜𝗣𝗨𝗟𝗢𝗪𝗔Ć ! To jest właściwie tylko potwierdzenie tego co już wiedziałam i dodanie wielu interesujących faktów. Publikacja tej książki miała miejsce we wrześniu 2020 czyli około 9 miesięcy po rozpętaniu tej "zadymy" z wirusem wychodowanym w laboratorium ręką człowieka. Jest bardziej prośbą otwarcia oczu wielu ludzi, aby nie negowali szczepień, ale aby byli świadomi, że szczepionki również mają swoje wady. Oczywiście każdy ma prawo do własnego zdania i nie będę polemizowała z czyimś poglądem. To tylko moja opinia. W każdym razie Autorka zna się na rzeczy i i zdemaskowała tę całą mistyfikację związaną z wirusem i będę polecała każdemu 😉👍 𝗭𝗗𝗘𝗖𝗬𝗗𝗢𝗪𝗔𝗡𝗜𝗘 𝗪𝗔𝗥𝗧𝗔 𝗣𝗥𝗭𝗘𝗖𝗭𝗬𝗧𝗔𝗡𝗜𝗔 ! 𝗖𝗛𝗢𝗖𝗜𝗔Ż𝗕𝗬 𝗗𝗟𝗔 𝗨𝗭𝗨𝗣𝗘Ł𝗡𝗜𝗘𝗡𝗜𝗔 𝗦𝗪𝗢𝗝𝗘𝗝 𝗪𝗜𝗘𝗗𝗭𝗬 𝗖𝗭𝗬 𝗧𝗘Ż 𝗭𝗗𝗢𝗕𝗬𝗖𝗜𝗔 𝗔𝗥𝗚𝗨𝗠𝗘𝗧𝗢́𝗪 𝗗𝗢 𝗗𝗬𝗦𝗞𝗨𝗦𝗝𝗜 𝗭 𝗢𝗣𝗢𝗡𝗘𝗡𝗧𝗔𝗠𝗜 ! ZDROWE MITOCHONDRIA = ZDROWY CZŁOWIEK ! #tylkoketoza [...] MMR﹐ ᴘᴏʟɪᴏ ɪ ᴏsᴘᴀ ᴡɪᴇᴛʀᴢɴᴀ ᴛᴏ żʏᴡᴇ﹐ ᴀᴛᴇɴᴜᴏᴡᴀɴᴇ sᴢᴄᴢᴇᴘɪᴏɴᴋɪ. Zᴀɴɪᴇᴄᴢʏsᴢᴄᴢᴇɴɪᴀ ɪ sᴜʙsᴛᴀɴᴄᴊᴇ ᴘᴏᴍᴏᴄɴɪᴄᴢᴇ ᴏʙᴇᴊᴍᴜᴊą ʟᴜᴅᴢᴋɪᴇ ᴋᴏᴍᴏ́ʀᴋɪ MRC₅﹐ ʟᴜᴅᴢᴋɪᴇ ᴋᴏᴍᴏ́ʀᴋɪ ᴘłᴜᴄ WI﹣₃₈﹐ ᴋᴏᴍᴏ́ʀᴋɪ ɴᴇʀᴋɪ ᴍᴀłᴘʏ﹐ ʜᴏᴅᴏᴡʟᴇ ᴋᴏᴍᴏ́ʀᴇᴋ śᴡɪɴᴋɪ ᴍᴏʀsᴋɪᴇᴊ ɪ sᴜʀᴏᴡɪᴄę ʙʏᴅʟęᴄą. Wsᴢʏsᴛᴋɪᴇ żʏᴡᴇ sᴢᴄᴢᴇᴘɪᴏɴᴋɪ ᴡɪʀᴜsᴏᴡᴇ są ʜᴏᴅᴏᴡᴀɴᴇ ᴡ ʟᴜᴅᴢᴋɪᴄʜ ɪ ᴢᴡɪᴇʀᴢęᴄʏᴄʜ ʟɪɴɪᴀᴄʜ ᴋᴏᴍᴏ́ʀᴋᴏᴡʏᴄʜ﹐ ᴀ ᴛᴇ ᴢᴡɪᴇʀᴢęᴄᴇ ɪ ʟᴜᴅᴢᴋɪᴇ ʟɪɴɪᴇ ᴋᴏᴍᴏ́ʀᴋᴏᴡᴇ ᴢᴀᴡɪᴇʀᴀᴊą ʀᴇᴛʀᴏᴡɪʀᴜsʏ ʟᴜᴅᴢᴋɪᴇ ɪ ᴢᴡɪᴇʀᴢęᴄᴇ ﹙ᴄᴢʏɴɴɪᴋɪ ᴘʀᴢʏᴘᴀᴅᴋᴏᴡᴇ﹐ ᴋᴛᴏ́ʀᴇ ᴍᴏɢą ʀᴇᴋᴏᴍʙɪɴᴏᴡᴀć ᴡ ᴄᴇʟᴜ ᴡʏᴛᴡᴏʀᴢᴇɴɪᴀ ɴᴏᴡʏᴄʜ ᴢᴀᴋᴀźɴʏᴄʜ ʀᴇᴛʀᴏᴡɪʀᴜsᴏ́ᴡ ᴘᴏᴅᴄᴢᴀs ᴡʏᴛᴡᴀʀᴢᴀɴɪᴀ﹚. Oᴘʀᴏ́ᴄᴢ ᴢᴀɴɪᴇᴄᴢʏsᴢᴄᴢᴇń ʀᴇᴛʀᴏᴡɪʀᴜsᴀᴍɪ ᴢᴡɪᴇʀᴢęᴄʏᴍɪ ɪ ʟᴜᴅᴢᴋɪᴍɪ﹐ ʀᴀᴋᴏᴛᴡᴏ́ʀᴄᴢʏ ғᴏʀᴍᴀʟᴅᴇʜʏᴅ﹐ ᴀɴᴛʏʙɪᴏᴛʏᴋɪ﹐ ᴋᴛᴏ́ʀᴇ ᴢᴀʙᴜʀᴢᴀᴊą ᴍɪᴋʀᴏʙɪᴏᴍ ᴘʀᴢᴇᴡᴏᴅᴜ ᴘᴏᴋᴀʀᴍᴏᴡᴇɢᴏ [żᴏłąᴅᴋᴏᴡᴏ﹣ᴊᴇʟɪᴛᴏᴡᴇɢᴏ] ɪ ɴᴏsᴏɢᴀʀᴅᴢɪᴇʟɪ﹐ ɢʟᴜᴛᴀᴍɪɴɪᴀɴ ɪ ʙɪᴏɴɪᴇᴋᴏᴍᴘᴀᴛʏʙɪʟɴᴇ ᴢᴀɴɪᴇᴄᴢʏsᴢᴄᴢᴇɴɪᴀ﹐ ᴡ ᴛʏᴍ ɴɪᴋɪᴇʟ ɪ ᴄʜʀᴏᴍ ﹙EXH ₆﹚﹐ ᴍᴏɢą ᴡsᴘᴏ́łᴅᴢɪᴀłᴀć ᴡ ᴛᴏᴋsʏᴄᴢɴᴏśᴄɪ ɪ ʀᴏᴢᴡᴏᴊᴜ ɴᴇᴜʀᴏᴢᴀᴘᴀʟɴʏᴄʜ﹐
꧁ᙏᗣᙃⱿꙆᗣ꧂ - awatar ꧁ᙏᗣᙃⱿꙆᗣ꧂
Powrót do Jedwabnego 2 Wojciech Sumliński
Powrót do Jedwabnego 2
Wojciech Sumliński Tomasz Budzyński
" ... ja tylko nie lubię niektórych Żydów, a nie lubię nie dlatego, że są Żydami, tylko dlatego, że bezczelnie kłamią o moim kraju i w dążeniu po nieuprawnione roszczenia niszczą pamięć o naszych przodkach, czyniąc z nich nazistów lub nawet potwory gorsze niż naziści ..." "... ja... Żydów, o których tu mówię, lubię dokładnie tak samo, jak oni lubią Polaków ". Cyt. z książki, tom I. Mogę się pod tym podpisać !!! Kontynuacja I tomu. Nie będę ukrywał, po przeczytaniu pierwszej książki ( " Niebezpieczne związki Donalda Tuska ", pisałem o niej ) tych autorów, kupiłem następne, ta jest trzecia i... na razie będę musiał zrobić przerwę, materiał jest tak szokujący, że trudno go przerobić na bieżąco. Tak kolokwialnie mówiąc - krew mnie zalewa. Parę słów o autorach: Panią prof. Ewę Kurek znam na codzień, wystarczy jak popatrzę na moją półkę z książkami, najbardziej eksponowaną, nad telewizorem, dla zachęty do przeczytania odwiedzającym mnie znajomym. Wojciech Sumliński, 23 procesy sądowe zakończone jego wygraną, Sąd Apelacyjny w Warszawie określił działalność autora jako " wzorową pracę dziennikarza śledczego ". 12 lat procesów, 197 rozpraw sądowych, tysiące dni spędzonych na przygotowanie obrony !!! Próba samobójcza !!! Najbardziej inwigilowany przez służby specjalne dziennikarz śledczy w Polsce !!! TO SĄ MOI BOHATEROWIE !!! Patriotyzm, miłość do Ojczyzny, niewyobrażalna wręcz ODWAGA, w czasie, kiedy żydowskie macki, wpływy, pieniądze i potęga medialna budzi postrach na całym świecie !!! KŁANIAM SIĘ W PAS !!! Opisywana pozycja chcąc, nie chcąc zahacza o kłamliwą książkę podłego autora Grossa " Sąsiedzi ", dotyczącą wymyślonej przez niego wersji wydarzeń z 10. 07. 1941 r w Jedwabnem. O ekshumacji szczątków ofiar w 2001 r opowiada jej uczestniczka prof. Małgorzata Grupa. Wstrząsające wrażenie robi opis podłego zachowania Żydów nadzorujących ekshumację i w chwili, kiedy było już pewne, że żydowska narracja o polskich mordercach z Jedwabnego, a nagłaśniana na całym świecie, bez liczenia się z kosztami, jest łgarstwem, za wszelką cenę kłamiąc, oszukując zatrzymują wszystkie badania. Żydzi już rządzą w Polsce !!! ZAKAZ JEST OBOWIĄZUJĄCY DO DZIŚ !!! P.S. Do sygnalistów: podły, oznacza osobę złą, niegodziwą, bez zasad moralnych, zdolną do szkodzenia innym ( internet ). Definicja pasuje do postępowania wymienionych Żydów !!! A może będę miał jeszcze możliwość rozwinąć temat ???
ando - awatar ando
Cham niezbuntowany Rafał Ziemkiewicz
Cham niezbuntowany
Rafał Ziemkiewicz
- odświeżająco niegłównonurtowe spojrzenie na pozycję Polski w Europie - część tez niepoparta żadnym przykładem, nie wspominając o źródłach (własne książki się do nich nie zaliczają) - mocno publicystyczna, subiektywna, często oderwana od faktów i zmanipulowana, w przeważającej większości bez odwołań do jakichkolwiek badań (szczególnie jeśli mowa o współczesności) - dobra jako ćwiczenie krytycznego myślenia - sama główna teza "wciągania" Polski w historię i przewiny Europy - interesująca i warta rozważenia - krzywa Laffera użyta nieironocznie xD - ciekawe zestawienie sarmackiej Rzeczpospolitej z Unią Europejską - koncepcja tytułowa nie jest chyba najświeższa, ale moim zdaniem trafna - na antysemityzmie się nie znam, ale wyraźna obsesja żydowska jest wyczuwalna podczas lektury (wątek żydowski to około połowa książki),choć część przemyśleń z autorem podzielam - dogmatyczna pochwała przedsiębiorców przy przewlekłej nienawiści do państwa i jego aparatu znacznie odbiera rzeczowości fragmentom, gdzie te grupy są zestawione - zajadła krytyka polskiego liberalizmu, bez gryzienia się w język - moim zdaniem wartościowa, choć czuć wyraźny resentyment - brak propozycji alternatyw wobec krytykowanej Unii Europejskiej i jej polityk przy jednoczesnych wschodnich ciągotach podtekstowo sugerują współpracę z Rosją - bezkrytyczne endeckie podejście - napisana dobrze, lekko, potocznie i miejscami bon-motowo
Jonasz - awatar Jonasz
Wielki Reset praca zbiorowa
Wielki Reset
praca zbiorowa
„Wielki reset. Jaką przyszłość planuje nam globalna władza. Dokumenty z komentarzem” to książka, która nie oferuje łatwych odpowiedzi, lecz przede wszystkim uczy uważnego myślenia. Jej największą wartością jest zestawienie oficjalnych dokumentów, strategii i deklaracji z rzeczowym, analitycznym komentarzem, który pozwala dostrzec sensy ukryte pod warstwą pozornie neutralnych haseł o postępie, bezpieczeństwie i koniecznych zmianach. To nie jest publikacja oparta na sensacji czy emocjonalnych tezach. Autorzy konsekwentnie sięgają po źródła, pokazując, jak język globalnych instytucji, elit politycznych i ekonomicznych wpływa na rzeczywistość, w której żyjemy — często w sposób cichy, stopniowy i trudny do zauważenia na pierwszy rzut oka. Dzięki temu czytelnik zaczyna rozumieć, że decyzje podejmowane na poziomie międzynarodowym mają bezpośredni wpływ na codzienne życie: pracę, edukację, prywatność, a nawet sposób myślenia o wolności i odpowiedzialności. Ogromnym atutem książki jest jej przystępność. Złożone zagadnienia — takie jak zarządzanie kryzysami, cyfrowa kontrola, redefinicja własności czy nowe modele społeczne — zostały wyjaśnione jasno i bez akademickiego nadmiaru. To sprawia, że lektura nie przytłacza, lecz angażuje i zachęca do dalszej refleksji. Nie jest to manifest ideologiczny, ale narzędzie do samodzielnej analizy świata. Po tej książce trudno wrócić do bezrefleksyjnego odbioru informacji. Naturalnie pojawia się potrzeba sprawdzania źródeł, porównywania narracji i zadawania pytań o intencje oraz konsekwencje proponowanych rozwiązań. Właśnie w tym widzę jej największą siłę - nie narzuca gotowych wniosków, lecz wyostrza świadomość i zachęca do intelektualnej czujności. Jeśli czujesz, że współczesne zmiany zachodzą zbyt szybko, a medialne uproszczenia przestają wystarczać, ta książka może stać się ważnym punktem odniesienia. To lektura, która nie kończy się na ostatniej stronie - zostaje w myślach i realnie zmienia sposób patrzenia na otaczającą rzeczywistość.
booksofsunny - awatar booksofsunny
Marksizm kulturowy. 50 lat walki z cywilizacją Zachodu Dariusz Rozwadowski
Marksizm kulturowy. 50 lat walki z cywilizacją Zachodu
Dariusz Rozwadowski
Książka potrzebna, pozwalająca zrozumieć i prześledzić jak wirus kulturowy (właściwie wirus antykultury) mutuje i przepoczwarza się, by dalej niszczyć (zabijać) utrwalone przez wieki sfery kulturowe... Główne slogany z repertuaru przeciwników wyodrębnienia tego wirusa takie jak "teorie spiskowe" i "nie ma czegoś takiego jak marksizm kulturowy" warto obnażyć kilkoma prostymi stwierdzeniami. Po pierwsze, w nauce socjologii od dawna ustalono, że we wszystkich społecznościach ludzkich, nawet w tych najprymitywniejszych, każdy badacz napotka trzy rodzaje kultury: 1) kulturę materialną (wytwarzanie i posiadanie dóbr materialnych, sprzętów, narzędzi, towarów itp.) , 2) kulturę społeczną (inaczej - cywilizację w sensie teorii Konecznego, czyli metodę urządzania życia zbiorowości - ustrój społeczności układający relacje międzyludzkie),3) kulturę duchową (wierzenia i związane z nimi religie). Klasyczny marksizm (XIX-sto wieczny),propagując rewolucję proletariacką, skupiał się przede wszystkim na niszczeniu kultury materialnej (w języku marksistowskim - walczył o bazę) po to, by w dalszej kolejności zniszczyć nadbudowę - według języka marksistów, czyli zniszczyć istniejącą kulturę społeczną i kulturę duchową. Zatem, klasyczny marksizm rodem z pism i działań K. Marksa, od samego początku był "marksizmem kulturowym". Podkreślał jednakże i kładł większy nacisk na niszczenie kultury materialnej, tj. sposobów produkcji, wytwarzania i posiadania dóbr itd. Niszczycielskim taranem miał być proletariat i związana z nim "kwestia społeczna" - wyzysk pracy. Wszystko jednak po to, by docelowo zniszczyć pozostałe rodzaje zastanych kultur, tj. kulturę społeczną (ustrój) i kulturę duchową (religie). Marksizm XX-sto wieczny przeniósł akcenty na kulturę społeczną i duchową (na nadbudowę, według nazewnictwa starych marksistów) i do jej niszczenia poszukał nowych dynamizmów w postaci "kwestii obyczajowych". Zatem, sprawą wtórną i techniczną jest to, czy piewcy doktryny (teorii i światopoglądu) marksizmu wezmą na celownik kulturę materialną, społeczną czy duchową. Zawsze będzie to "marksizm kulturowy", a bardziej adekwatnie - "antykulturowy", bo występujący w opozycji do trzech rodzajów zastanych kultur, będących spuścizną minionych wieków i okresów. Czy wszystko to, co zostało powyżej skrótowo opisane, to teoria spiskowa? Oczywiście. Strychulec bowiem pod nazwą "teorie spiskowe" wymyśliło amerykańskie CIA, by z jego pomocą dezawuować, ośmieszać i zwalczać wszelkie myśli i podejrzenia, że gdzieś na świecie mogły działać tajne służby państwowe. Owo sprytne pojęcie rozszerzono na wszelkie ludzkie działania, by dyskredytować wszystko, co niewygodne kreatorom różnych zajść czy procesów. Wmówiono dzięki temu naiwnym, że nigdzie przecież nie działają konkretni ludzie, mający na cokolwiek wpływ (w sensie materialnym, społecznym czy duchowym),lecz wszystko dzieje się spontanicznie i samorzutnie bez udziału takich ludzi... Jeśli jednak działają gdzieś jacyś konkretni ludzie, to wszystko można uzasadnić klarowną grą intencji i interesów, ale gra intencji i interesów nie prowadzi do żadnych niejawnych czy tajnych porozumień przeciwko komuś lub czemuś... Mam w to uwierzyć? Uwierzyłbym, gdyby ludzie byli aniołami.
Karol - awatar Karol
Roztrzaskane lustro - Upadek cywilizacji zachodniej Wojciech Roszkowski
Roztrzaskane lustro - Upadek cywilizacji zachodniej
Wojciech Roszkowski
Nazwać tą pracę książką jest niedopatrzeniem, ignorancją lub umyślnym obniżeniem tego, z czym czytelnik może się tu zapoznać, dowiedzieć. Bardzo jest mi trudno określić, sklasyfikować to niewątpliwe dzieło. Ta biografia Europy, tak ją nazwę na swoje potrzeby jest podróżą przez historię kontynentu do współczesności, ale to tylko część dzieła. Autor wstrząsa nami, przywołuje do źródeł człowieczeństwa i pyta co się stało z naszą cywilizacją, jest to niepokój o przyszłość, jest to bezkompromisowe nazwanie zła w sposób wyraźny, bez pudru i jego odsłanianie, nauczenie nas czym jest, bo może już nie wiemy. Roszkowski pokazuje jak następuje drenaż wartości naszej cywilizacji, jak z wartości zmieniają się najpierw w błahostkę, później w niewygodę, a następnie w coś, z czym należy walczyć i wyrugować poza nawias życia, do podziemia, a dla niepoznaki nazwać takie działanie nowoczesnością. Z powyższego mogłoby wynikać, że to jakieś moralizatorstwo, nudny gniot naukowy, a rozmiar kilkuset stron do przeczytania tym bardziej odstraszyć może. Absolutnie nie. Książka jest napisana bardzo lekkim językiem, świetnie się to czyta i trudno przerwać. To bardzo ciekawe dzieło jest interesującym źródłem wiedzy: historycznej (aż do starożytności),społecznej, genezą naszej cywilizacji zachodniej, a także pokazaniem współczesnych problemów Europy, ale bez poprawności i bojaźni. Odwaga autora w tym tekście jest dodatkowym atutem. Wszystkie swoje tezy i przykłady opiera o przypisy, to solidność przekazu i dowodu. Z przedstawianych zjawisk współczesnej polityki, obojętności, oraz naszej uległości, a może wygodzie dla tolerancji zła. Mogłoby się wydawać, że to ponury i pesymistyczny przekaz, jednak na samym końcu autor wyprowadza nas z tego, pokazuje ludzi dla których wartości naszej cywilizacji nie są tylko anachronizmem, powodem do wstydu, lecz drogowskazem dla swego postępowania, nawet gdy pod prąd modom trzeba się ustawić. „Roztrzaskane lustro” długo czekało na półce, na moje zainteresowanie, zbyt długo. To lektura dla wiedzy, przyjemności czytania, dla otwarcia oczy i wstrząśnięcia sumień. To głęboki humanizm, dla każdego z nas. Na pewno się nie znudzicie. Gorąco polecam.
Andrzej Kujawa - awatar Andrzej Kujawa
oceniła na106 miesięcy temu

Cytaty z książki Fałszywa pandemia. Krytyka naukowców i lekarzy [cz.1]

praca zbiorowa Fałszywa pandemia. Krytyka naukowców i lekarzy [cz.1] Zobacz więcej

Ciekawostki historyczne