Body Challenge, nr 26 / luty-marzec 2020

- czasopisma
- Body Challenge (tom 26)
- 2020-02-01
- 2020-02-01
ISSN 2450-453X, NR ART. 468126
ZDROWIE I SPRAWNOŚĆ
Powrót do treningu po antybiotykoterapii - Małgorzata Ostrowska
Wrodzone wady metabolizmu a sport – na przykładzie fenyloketonurii - Marek Fischer
Dlaczego aktywność fizyczna jest tak dobra dla Twojego mózgu, czyli co mają mięśnie do „dobrostanu naszej głowy”? - Joanna Podgórska
TRENING
ODŻYWIANIE I SUPLEMENTACJA
Żywienie w wyprawach wysokogórskich i aspekty z nim związane - Bartosz Florczak
Kup Body Challenge, nr 26 / luty-marzec 2020 w ulubionej księgarni
Oceny książki Body Challenge, nr 26 / luty-marzec 2020
4 użytkowników ma tytuł Body Challenge, nr 26 / luty-marzec 2020 na półkach dodatkowych- Posiadam 1
- 2020 1
- Czasopisma 1