Pieszo i beztrosko. O sztuce spacerowania

Okładka książki Pieszo i beztrosko. O sztuce spacerowania autora Bonnie Smith Whitehouse, 9788381294904
Okładka książki Pieszo i beztrosko. O sztuce spacerowania
Magda Witkowska

Kup Pieszo i beztrosko. O sztuce spacerowania w ulubionej księgarnii

Oceny książki Pieszo i beztrosko. O sztuce spacerowania

OPINIE i DYSKUSJE o książce Pieszo i beztrosko. O sztuce spacerowania

Zachwycona jestem tą książeczką. Maleństwo jest doprawdy uroczo wydane, więc samo przeglądanie jej sprawia przyjemność. Jest to też wydanie dobrze pomyślane - zmieści się nawet do torebki.

Bardzo fajne "prompty" do spacerowania - nic łatwiejszego niż cyknąć fotkę, złapać ołówek, swój notes albo pojedynczą kartkę i działać. A jeśli stracicie ochotę na inspirowanie się cudzymi ścieżkami, czeka na was kilka pięknie wybranych cytatów, które można sobie łagodnie obracać w myślach, spacerując niespiesznie.
Samo dobro!

Wydanie jest wspaniałe! To po prostu pięknie wydana książka pełna wspierających tekstów, aforyzmów. Uważam, że świetnie sprawdzi się na prezent.

Uwielbiam chodzić. To dla mnie najlepsza forma przemieszczania się, poprawiająca kondycję i relaksująca. „Pieszo i beztrosko..”. zwraca uwagę na jeszcze więcej korzyści, uważności, możliwości jakie daje spacer. Przepięknie wydana, z cytatami i zadaniami. Miejsce na własne notatki, przemyślenia i spostrzeżenia potrafi zmienić zwykłą książkę we własny, intymny dziennik.

414 użytkowników ma tytuł Pieszo i beztrosko. O sztuce spacerowania na półkach głównych
83 użytkowników ma tytuł Pieszo i beztrosko. O sztuce spacerowania na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Pieszo i beztrosko. O sztuce spacerowania

Cytaty z książki Pieszo i beztrosko. O sztuce spacerowania

Bonnie Smith Whitehouse Pieszo i beztrosko. O sztuce spacerowania Zobacz więcej