Okładka książki Piotr I Święty car bułgarski (ok. 912-969) Maria Lekapena caryca bułgarska (ok. 912–?963) autora Zofia Brzozowska, Mirosław J. Leszka, Kirił Marinow, 9788377303696
Mirosław J. LeszkaKirił Marinow Wydawnictwo: Avalon historia
historia
2018-01-01
2018-01-01

Kup Piotr I Święty car bułgarski (ok. 912-969) Maria Lekapena caryca bułgarska (ok. 912–?963) w ulubionej księgarnii

Oceny książki Piotr I Święty car bułgarski (ok. 912-969) Maria Lekapena caryca bułgarska (ok. 912–?963)

OPINIE i DYSKUSJE o książce Piotr I Święty car bułgarski (ok. 912-969) Maria Lekapena caryca bułgarska (ok. 912–?963)

Zapraszam do mojej recenzji:

Zapraszam do mojej recenzji:

15 użytkowników ma tytuł Piotr I Święty car bułgarski (ok. 912-969) Maria Lekapena caryca bułgarska (ok. 912–?963) na półkach głównych
11 użytkowników ma tytuł Piotr I Święty car bułgarski (ok. 912-969) Maria Lekapena caryca bułgarska (ok. 912–?963) na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Piotr I Święty car bułgarski (ok. 912-969) Maria Lekapena caryca bułgarska (ok. 912–?963)

Okładka książki Wodzowie Zenona (474–491) i Anastazjusza I (491–518) Mirosław J. Leszka, Szymon Wierzbiński
Okładka książki Widmo Mahometa, cień Samuela. Cesarstwo bizantyńskie w relacji z przedstawicielami innych religii i kultur (VII–XV w.) Zofia A. Brzozowska, Mirosław J. Leszka, Kirił Marinow, Teresa Wolińska
Okładka książki Bazylisa. Świat bizantyńskich cesarzowych (IV-XV wiek) Małgorzata Leszka, Mirosław J. Leszka
Okładka książki Florilegium. Studia ofiarowane Profesorowi Aleksandrowi Krawczukowi z okazji dziewięćdziesiątej piątej rocznicy urodzin Tomasz Babnis, Agnieszka Bartnik, Leszek Bednarczuk, Mateusz Bętkowski, Dominika Budzanowska-Weglenda, Roksana Chowaniec, Mariusz Ciesielski, Edward Dąbrowa, Dariusz Długosz, Wojciech Duszyński, Piotr Dyczek, Dorota Gorzelany, Tomasz Grabowski, Łukasz Jarosz, Sławomir Jędraszek, Zofia Kaczmarek, Zdzisław J. Kapera, Agata Aleksandra Kluczek, Bartosz Jan Kołoczek, Joanna Komorowska (filologia klasyczna), Krzysztof Królczyk, Jakub Kuciak, Mirosław J. Leszka, Gościwit Malinowski, Kirił Marinow, Ireneusz Milewski, Danuta Okoń, Marcin Z. Paszke, Maciej Piegdoń, Norbert Rogosz, Mieczysław Rokosz, Sebastian Ruciński, Jacek Rzepka, Joachim Śliwa, Sławomir Sprawski, Dariusz Spychała, Dariusz Spychała, Robert Suski, Andrzej Szoka, Stanisław Turlej, Kamilla Twardowska, Iwona Wieżel, Krzysztof Tomasz Witczak, Andrzej Wypustek, Tomasz Zieliński
Okładka książki Slavia Antiqua, Tom LVI, 2015 Artur Błażejewski, Zofia Brzozowska, Andrzej Janowski, Tomasz Kurasiński, Mirosław J. Leszka, Michał Łuczyński, Krystyna Łukasiewicz, Henryk Mamzer, Andrzej Michałowski, Joanna Sawicka, Dariusz Andrzej Sikorski, Milena Teska

Cytaty z książki Piotr I Święty car bułgarski (ok. 912-969) Maria Lekapena caryca bułgarska (ok. 912–?963)

Ciekawostki historyczne