Re: Zero - Życie w innym świecie od zera. Tom XII

Okładka książki Re: Zero - Życie w innym świecie od zera. Tom XII autora Tappei Nagatsuki, Shinichirou Ootsuka, 9788380964549
Okładka książki Re: Zero - Życie w innym świecie od zera. Tom XII
Tappei NagatsukiShinichirou Ootsuka Wydawnictwo: Waneko Cykl: Re: Zero - Życie w innym świecie od zera (tom 12) fantasy, science fiction
Re: Zero - Życie w innym świecie od zera (tom 12)
Re:Zero Kara Hajimeru Isekai Seikatsu
2019-02-08
2019-02-08
Lucyna Wawrzyniak

Kup Re: Zero - Życie w innym świecie od zera. Tom XII w ulubionej księgarnii

Oceny książki Re: Zero - Życie w innym świecie od zera. Tom XII

OPINIE i DYSKUSJE o książce Re: Zero - Życie w innym świecie od zera. Tom XII

Z każdą kolejną częścią pogłębia się mrok otaczający Subaru i poczucie beznadziejności zadania. Aż szkoda, że te najlepsze części właśnie nie zostały pokazaną pokazane w anime. Subaru poznaje coraz lepiej Wiedzmę Chciwości i zostaje kuszony niezwykłą propozycją. Również Roswaal odkrywa swoje ciemne karty przez co wiele wydarzeń od pierwszego tomu zaczynamy postrzegać w innym świetle. Autor dodaje głębi światu. Z nieco mniejszą skutecznością próbuje też dodać głębi Emilii, która wciąż pozostaje najbardziej płaską i nijaką postacią serii.

73 użytkowników ma tytuł Re: Zero - Życie w innym świecie od zera. Tom XII na półkach głównych
47 użytkowników ma tytuł Re: Zero - Życie w innym świecie od zera. Tom XII na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Re: Zero - Życie w innym świecie od zera. Tom XII

Okładka książki Re: Zero- Życie w innym świecie od zera. Tom XXXVII Tappei Nagatsuki, Shinichirou Ootsuka
Okładka książki Re:Zero – Życie w innym świecie od zera – Księga czwarta: Sanktuarium i Wiedźma Chciwości #11 Yu Aikawa, Haruno Atori, Tappei Nagatsuki, Shinichirou Ootsuka
Okładka książki Re: Zero- Życie w innym świecie od zera. Tom XXXVI Tappei Nagatsuki, Shinichirou Ootsuka
Okładka książki Re:Zero – Życie w innym świecie od zera – Księga czwarta: Sanktuarium i Wiedźma Chciwości #10 Yu Aikawa, Haruno Atori, Tappei Nagatsuki, Shinichirou Ootsuka
Okładka książki Re: Zero- Życie w innym świecie od zera. Tom XXXV Tappei Nagatsuki, Shinichirou Ootsuka
Okładka książki Re: Zero- Życie w innym świecie od zera. Tom XXXIV Tappei Nagatsuki, Otsuka Shinichirou
Okładka książki Re: Zero- Życie w innym świecie od zera. Tom XXXIII Tappei Nagatsuki, Otsuka Shinichirou

Cytaty z książki Re: Zero - Życie w innym świecie od zera. Tom XII

Dodaj cytat z książki Re: Zero - Życie w innym świecie od zera. Tom XII