Śmiech na końcu świata

Okładka książki Śmiech na końcu świata autora Yellow Tanabe, 9788365856166
Okładka książki Śmiech na końcu świata
Yellow Tanabe Wydawnictwo: Dango Seria: Kolekcja Botchan Dango komiksy
komiksy
Kolekcja Botchan Dango
Shuumatsu no Laughter (終末のラフター)
2018-08-20
2018-08-20
2013-03-18
Kinga Zielińska

Kup Śmiech na końcu świata w ulubionej księgarnii

Oceny książki Śmiech na końcu świata

OPINIE i DYSKUSJE o książce Śmiech na końcu świata

Przydałaby się kontynuacja. To jest piękny materiał na serię.

Przydałaby się kontynuacja. To jest piękny materiał na serię.

2035

Dopracowana kreska i historia.
Jedyny minus to brak ciągu dalszego.

Dopracowana kreska i historia.
Jedyny minus to brak ciągu dalszego.

Na półkach: , , , , ,

Główny bohater jest wyrzutkiem, odrzuconym przez społeczeństwo. Podróżuje razem ze swoją siostrą i likwiduje demony za zapłatą.
Pomysł na tę mangę był bardzo ciekawy i trafiony. Miał potencjał, który został dobrze pokierowany. Manga wpadła w moje gusta, przyjemnie się czytało i moim zdaniem ze spokojem mogłoby powstać więcej tomów. Niestety to jednotomówka, więc na więcej nie można liczyć, a szkoda.

117 użytkowników ma tytuł Śmiech na końcu świata na półkach głównych
84 użytkowników ma tytuł Śmiech na końcu świata na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Śmiech na końcu świata

Cytaty z książki Śmiech na końcu świata

Yellow Tanabe Śmiech na końcu świata Zobacz więcej
Yellow Tanabe Śmiech na końcu świata Zobacz więcej