Okładka książki Sofia – upersonifikowana Mądrość Boża. Dzieje wyobrażeń w kręgu kultury bizantyńsko-słowiańskiej autora Zofia Brzozowska, 9788379698257
Zofia Brzozowska Wydawnictwo: Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego Seria: Byzantina Lodziensia historia
historia
Byzantina Lodziensia
2015-01-01
2015-01-01

Kup Sofia – upersonifikowana Mądrość Boża. Dzieje wyobrażeń w kręgu kultury bizantyńsko-słowiańskiej w ulubionej księgarnii

Oceny książki Sofia – upersonifikowana Mądrość Boża. Dzieje wyobrażeń w kręgu kultury bizantyńsko-słowiańskiej

OPINIE i DYSKUSJE o książce Sofia – upersonifikowana Mądrość Boża. Dzieje wyobrażeń w kręgu kultury bizantyńsko-słowiańskiej

9 użytkowników ma tytuł Sofia – upersonifikowana Mądrość Boża. Dzieje wyobrażeń w kręgu kultury bizantyńsko-słowiańskiej na półkach głównych
6 użytkowników ma tytuł Sofia – upersonifikowana Mądrość Boża. Dzieje wyobrażeń w kręgu kultury bizantyńsko-słowiańskiej na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Sofia – upersonifikowana Mądrość Boża. Dzieje wyobrażeń w kręgu kultury bizantyńsko-słowiańskiej

Okładka książki Slavia Antiqua, Tom LVI, 2015 Artur Błażejewski, Zofia Brzozowska, Andrzej Janowski, Tomasz Kurasiński, Mirosław J. Leszka, Michał Łuczyński, Krystyna Łukasiewicz, Henryk Mamzer, Andrzej Michałowski, Joanna Sawicka, Dariusz Andrzej Sikorski, Milena Teska

Cytaty z książki Sofia – upersonifikowana Mądrość Boża. Dzieje wyobrażeń w kręgu kultury bizantyńsko-słowiańskiej

Ciekawostki historyczne