Badania laboratoryjne. Zakres norm i interpretacja

Okładka książki Badania laboratoryjne. Zakres norm i interpretacja autora Franciszek Kokot, Stefan Kokot, 8320031729
Okładka książki Badania laboratoryjne. Zakres norm i interpretacja
Franciszek KokotStefan Kokot Wydawnictwo: PZWL Wydawnictwo Lekarskie zdrowie, medycyna
zdrowie, medycyna

Oceny książki Badania laboratoryjne. Zakres norm i interpretacja

OPINIE i DYSKUSJE o książce Badania laboratoryjne. Zakres norm i interpretacja

Na półkach: , , , ,

2014.02.23 - 06.26

Podobno potrzebna jest na zajęcia z diagnostyki laboratoryjnej i klinicznej.

----

Przydała się kilka razy. Wygodna do noszenia ze sobą, gdyż jest mała i lekka.

2014.02.23 - 06.26

Podobno potrzebna jest na zajęcia z diagnostyki laboratoryjnej i klinicznej.

----

Przydała się kilka razy. Wygodna do noszenia ze sobą, gdyż jest mała i lekka.

9 użytkowników ma tytuł Badania laboratoryjne. Zakres norm i interpretacja na półkach głównych
9 użytkowników ma tytuł Badania laboratoryjne. Zakres norm i interpretacja na półkach dodatkowych

Okładka książki Badania laboratoryjne. Zakres norm i interpretacja. Wydanie 5 Lidia Hyla-Klekot, Franciszek Kokot, Stefan Kokot
Okładka książki Interna w 5 dni Sascha Al Dahouk, Wolfram Karges, Franciszek Kokot
Interna w 5 dni Sascha Al Dahouk, Wolfram Karges, Franciszek Kokot
Okładka książki Postępy w nefrologii i nadciśnieniu tętniczym, tom IV Franciszek Kokot, Andrzej Więcek
Okładka książki Diagnostyka różnicowa objawów chorobowych Franciszek Kokot, praca zbiorowa
Diagnostyka różnicowa objawów chorobowych Franciszek Kokot, praca zbiorowa
Franciszek Kokot
Franciszek Kokot
prof. dr hab. Franciszek Józef Kokot - polski lekarz i wykładowca akademicki. Pochodził z Ziemi Opolskiej. Absolwent Akademii Lekarskiej w Rokitnicy Bytomskiej. Specjalista z zakresu biochemii klinicznej, chorób wewnętrznych, endokrynologii oraz nefrologii. Wieloletni pracownik Śląskiej Akademii Medycznej (ŚAM),gdzie był m.in. rektorem. Członek rzeczywisty Polskiej Akademii Nauk (PAN) i Polskiej Akademii Umiejętności (PAU). Prezes Polskiego Towarzystwa Nefrologicznego. Odznaczony Krzyżem Kawalerskim Orderu Odrodzenia Polski, Krzyżem Komandorskim Orderu Odrodzenia Polski, Krzyżem Wielkim Orderu Odrodzenia Polski oraz (pośmiertnie) Orderem Orła Białego. Prof. Franciszek Kokot żył 91 lat. Żona: Małgorzata Skrzypczyk, 4 synów: Stefan, Klaudiusz, Jan i Tomasz.

Cytaty z książki Badania laboratoryjne. Zakres norm i interpretacja

Dodaj cytat z książki Badania laboratoryjne. Zakres norm i interpretacja