Cudowne kuracje

- zdrowie, medycyna
- 2001-01-01
- 2001-01-01
- Konrad Mędrzecki
Nowe, niesamowite odkrycia naukowe o leczniczych właściwościach ziół, witamin i innych środków naturalnych.
Kup Cudowne kuracje w ulubionej księgarni
Oceny książki Cudowne kuracje
58 użytkowników ma tytuł Cudowne kuracje na półkach głównych- Chcę przeczytać 29
- Zdrowie 2
- Dietetyka 2
- Poradniki, Popularnonaukowe 1
- Poradniki - rzemiosło, sztuka, ogrodnictwo, kulinarność i inne moje pasje 1
- Medycyna naturalna 1
- Duży pokój, po lewej 1
- 2023 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce Cudowne kuracje
Zawarte informację na temat suplementów są bardzo pomocne i dają do myślenia czy to co jest dostępne na naszym rynku to jest pełnowartościowy produkt. Niestety nie zawsze tak jest, często zawartosc pożadanego składnika jest tak niewielka że nie ma prawa działać. Podane przykłady na polskim rynku są albo niedostępne albo cena przeraża, i trzeba szukać innego specyfiku w bardziej przystępnej cenie.
Jedynym minusem jest brak jasnych i czytelnych informacji o składzie produktu który warto suplementów- trzeba dobrze się wczytać aby znaleźć taką informację.
Pozycja godna polecenia dla każdego.
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKsiazka "Cudowne kuracje" przynosi czytelnikowi wiele informacji na temat leków pochodzenia roslinnego, witamin oraz sposobów ich zastosowania. Jean Carper udalo sie w toku dlugotrwalych badan i wywiadów z dziesiatkami ludzi, którzy stosowali leki naturalne, stworzyc spis leków, którychdzialannie daje swietne efekty. Sa one przy tym niedrogie i bezpieczne dla naszego organizmu. Autorka podkresla, ze lektura tej ksiazki nie zastapi porady lekarskiej, ale z cala pewnoscia wzbogaci nasza wiedze na temat zdobyczy medycyny naturalnej. Fascynujace sa tez wypowiedzi ludzi,którzyrelacjonujac swoje doswiadczenia w przyjmowaniu lekównaturalnych, czesto posluguja sie okresleniem "cudowna kuracja"
Ksiazka "Cudowne kuracje" przynosi czytelnikowi wiele informacji na temat leków pochodzenia roslinnego, witamin oraz sposobów ich zastosowania. Jean Carper udalo sie w toku dlugotrwalych badan i wywiadów z dziesiatkami ludzi, którzy stosowali leki naturalne, stworzyc spis leków, którychdzialannie daje swietne efekty. Sa one przy tym niedrogie i bezpieczne dla naszego...