Izrael. Travelbook

2016-01-01

Kup Izrael. Travelbook w ulubionej księgarnii

Oceny książki Izrael. Travelbook

OPINIE i DYSKUSJE o książce Izrael. Travelbook

Bardzo dobry przewodnik po Izraelu. Wersja kieszonkowa. Rzeczowa informacja oraz wiele cennych wskazówek co do dojazdów do atrakcji, oraz kuchni.

22 użytkowników ma tytuł Izrael. Travelbook na półkach głównych
11 użytkowników ma tytuł Izrael. Travelbook na półkach dodatkowych

Krzysztof Bzowski
Krzysztof Bzowski
Historyk, absolwent Uniwersytetu Jagiellońskiego. Dzięki studiom historycznym jego zainteresowania podróżnicze zwróciły się na wschód, ku dawnym polskim kresom, gdzie odwiedzał nie tylko miejsca związane z polską historią – równie chętnie penetruje też górskie bezdroża Czarnohory i Gorganów oraz innych masywów w Karpatach Wschodnich. Jednocześnie pozostaje wciąż zagorzałym fanem ck monarchii i Galicji, dlatego też często podróżuje ku południowym sąsiadom Polski. Związki rodzinne zaś wielokrotnie zaprowadziły go w innym jeszcze kierunku – do Francji, skąd trafił też na Półwysep Iberyjski. Poza tym zwiedzał Afrykę Północną i Turcję.

Cytaty z książki Izrael. Travelbook

Dodaj cytat z książki Izrael. Travelbook