Black Butler Vol. 2

angielski

Kup Black Butler Vol. 2 w ulubionej księgarnii

Oceny książki Black Butler Vol. 2

OPINIE i DYSKUSJE o książce Black Butler Vol. 2

Scena sznurowania gorsetu wyniosła ten tom ponad wszelkie inne, również spośród innych mang. Człowiek pomyślał sobie wszystko, czego nie powinien pomyśleć.

Quest z Kubą Rozpruwaczem kończy się tak... przewidywalnie — bo najciemniej jest pod latarnią. Początek też nic nowego - banda pracownicza nadal jest bandą, której nic nie wychodzi. Przynajmniej jest Ciel w wydaniu 'wstydzę się'.

Tom 2 i 3 Kuroshitsuji koncentruje się na misji, jaką hrabia Ciel otrzymał od królowej. Chłopak udaje się do Londynu wraz ze swym kamerdynerem, by rozwiązać zagadkę brutalnych morderstw prostytutek. Kobiety padają ofiarą Kuby Rozpruwacza i nietypowa para ma schwytać przestępcę i nie dopuścić do większej ilości morderstw. Czy nastolatek wraz z morderczym demonem będą w stanie to zrobić?

1492 użytkowników ma tytuł Black Butler Vol. 2 na półkach głównych
990 użytkowników ma tytuł Black Butler Vol. 2 na półkach dodatkowych