Sława aż do śmierci

- 2004-01-01
- 2004-01-01
Powieść dla miłośników (a także przeciwników) rozmaitego typu reality show.Jeden dom. Dziesięciu zawodników. Trzydzieści kamer. Czterdzieści mikrofonów.Raz jeszcze telewidzowie zaspokajają głód podglądania, kiedy kolejna grupa nieznanych i niczym niewyróżniających się młodych ludzi poddana zostaje brutalnej wiwisekcji w ramach telewizyjnej opery mydlanej pod nazwą Areszt domowy.Wszyscy znają obowiązujące reguły: całkowicie obcy sobie ludzie zmuszeni są do zamieszkiwania pod jednym dachem, podczas gdy reszta kraju się temu przygląda. Komu pierwszemu puszczą nerwy? Kto pierwszy zacznie uprawiać seks i z kim? Kogo publiczność pokocha, a kogo znienawidzi? Wszystkie te typowe pytania. I nagle rodzą się nowe!Kto jest mordercą? W jaki sposób udało się jemu, czy jej, dokonać tego czynu pod czujnym okiem trzydziestu kamer telewizyjnych? I dlaczego? I czy będzie ktoś następny?Ben Elton to znany satyryk. W Polsce ukazały się jego następujące książki: Czysty patent, Nie do poczęcia (sfilmowana jako Maybe Baby),Popcorn oraz Telefon z przeszłości.
Kup Sława aż do śmierci w ulubionej księgarniPorównywarka z najlepszymi ofertami księgarń W naszej porównywarce znajdziesz książki, e-booki i audiobooki z najpopularniejszych księgarń internetowych. Niektórzy partnerzy przygotowują dla użytkowników naszego serwisu specjalne rabaty, dlatego warto kupować książki przez lubimyczytać.pl. Oferty są prezentowane w trzech kategoriach: „Oferta dnia” (promocje partnerów),„Polecane księgarnie” (sprawdzeni partnerzy handlowi, z którymi współpracujemy na podstawie umów) oraz „Pozostałe”. W każdej kategorii kolejność prezentacji zależy od ceny produktu przekazanej przez księgarnie lub dostawcę porównywarki. Lubimyczytać.pl nie prowadzi sprzedaży i nie uczestniczy w procesie zakupowym po przekierowaniu na stronę sklepu. Mimo że dokładamy starań, aby wszystkie linki i informacje były aktualne, nie mamy wpływu na ewentualne nieścisłości cenowe, błędne przekierowania lub zmiany w ofertach księgarni. Jeśli zauważysz nieprawidłowość, prosimy o zgłoszenie jej na adres: admin@lubimyczytac.pl. Dzięki Twojej informacji możemy jeszcze lepiej dbać o jakość działania naszej porównywarki.
Oceny książki Sława aż do śmierci
87 użytkowników ma tytuł Sława aż do śmierci na półkach głównych- Przeczytane 55
- Przeczytane przed kilkoma laty 1
- Drugi zeszyt 1
- Przeczytane przed 2011 1
- Autorzy zagraniczni 1
- British Council 1
- 2015 1
Czytelnicy Sława aż do śmierci przeczytali również
Cytaty z książki Sława aż do śmierci
Nie po to jest życie żeby nam było łatwo.
Słowa to anarchiści. Pozwólcie im na swobodę.
Dodaj nowy cytat

Opinie i dyskusje o książce Sława aż do śmierci
Ciekawy kryminał , którego szczególnym elementem jest rozwiązanie które objawia się na końcowych kartkach. Pozycja godna polecenia dla miłośników książek z pazurem i koniecznością koncentracji do ostatnich kartek
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toŚwietny kryminał i za nic nie można się domyślić, kto zabił...
Świetny kryminał i za nic nie można się domyślić, kto zabił...
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toNiebanalna ,zaskakująca ,przebojowa...
Niebanalna ,zaskakująca ,przebojowa...
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo tofajny kryminał. Trzyma w napięciu do ostatniej kartki, bo dopiero na jednej z ostatnich stron wiadomo kto zabił. Zakończenie było dla mnie zaskoczeniem.
Podsumowując polecam fanom kryminałów.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toPodsumowując polecam fanom kryminałów.