Taryfa księżycowa
Cora Hubsch jest już na tyle stara (33 lata),czyli dostatecznie dużo by wiedziec, że kobieta nigdy nie może pierwsza zadzwonić do faceta. Czeka więc skręcając się ze zdenerwowania na telefon od przystojnego lekarza Helmuta, z którym przeżyła najlepszy seks w życiu. W czasie tych kilku godzin poznajemy historię ich znajomości.
Kup Taryfa księżycowa w ulubionej księgarni
Oceny książki Taryfa księżycowa
- Na wymianę/sprzedaż 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce Taryfa księżycowa
Nie zainteresowała mnie.
Nie zainteresowała mnie.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toSzybka "babska" lektura na jeden wieczór, jednak zbyt przewidywalne zakończenie trąci banałem.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toDość wciągająca i zabawna. Niektóre spostrzeżenia oraz hipotezy naprawdę ciekawe i całkiem do rzeczy.
Szkoda tylko, że zakończenie takie zbyt sztampowe.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toSzkoda tylko, że zakończenie takie zbyt sztampowe.
W stylu Dziennika Bridget Jones. Zabawna.
W stylu Dziennika Bridget Jones. Zabawna.