Spider-Verse Team-Up #2

Okładka książki Spider-Verse Team-Up #2 autorstwa Gerry Conway, Christos Gage, Steven Sanders, Dave Williams
Christos GageDave Williams Wydawnictwo: komiksy
22 str. 22 min.
komiksy
2014-12-10
2014-12-10
22 min.
angielski
SPIDER-VERSE TIE-IN!

• MILES MORALES AND ULTIMATE SPIDER-MAN (from the ULTIMATE SPIDER-MAN cartoon) TEAM UP!

• GWEN STACY SPIDER-WOMAN goes to a universe to recruit a Peter Parker who never got over her death!

Kup Spider-Verse Team-Up #2 w ulubionej księgarniiPorównywarka z najlepszymi ofertami księgarń W naszej porównywarce znajdziesz książki, e-booki i audiobooki z najpopularniejszych księgarń internetowych. Niektórzy partnerzy przygotowują dla użytkowników naszego serwisu specjalne rabaty, dlatego warto kupować książki przez lubimyczytać.pl. Oferty są prezentowane w trzech kategoriach: „Oferta dnia” (promocje partnerów),„Polecane księgarnie” (sprawdzeni partnerzy handlowi, z którymi współpracujemy na podstawie umów) oraz „Pozostałe”. W każdej kategorii kolejność prezentacji zależy od ceny produktu przekazanej przez księgarnie lub dostawcę porównywarki. Lubimyczytać.pl nie prowadzi sprzedaży i nie uczestniczy w procesie zakupowym po przekierowaniu na stronę sklepu. Mimo że dokładamy starań, aby wszystkie linki i informacje były aktualne, nie mamy wpływu na ewentualne nieścisłości cenowe, błędne przekierowania lub zmiany w ofertach księgarni. Jeśli zauważysz nieprawidłowość, prosimy o zgłoszenie jej na adres: admin@lubimyczytac.pl. Dzięki Twojej informacji możemy jeszcze lepiej dbać o jakość działania naszej porównywarki.

Oceny książki Spider-Verse Team-Up #2

OPINIE i DYSKUSJE o książce Spider-Verse Team-Up #2

Dwie historie o Spiderach z alternatywnych rzeczywistości.

W pierwszej Spider-man i Miles Morales odwiedzają świat cartoon. I komiks ten jest żenadą. Ja wiem, hołd, konwencja, pastisz, ale niestrawna to historia. Szkoda, bo druga opowieść: Gwen stara się ocalić Petera, który po śmierci Gwen ze swej rzeczywistości przejął rolę Goblina, była naprawdę udana.

Tak czy inaczej, poznać warto, jeśli jest się fanem.

Dwie historie o Spiderach z alternatywnych rzeczywistości.

Tak czy inaczej,...

4 użytkowników ma tytuł Spider-Verse Team-Up #2 na półkach głównych
9 użytkowników ma tytuł Spider-Verse Team-Up #2 na półkach dodatkowych

Okładka książki Venom Modern Era Epic Collection. Sting of the Scorpion Roberto Aguirre-Sacasa, Frank Cho, Clayton Crain, Terry Dodson, Christos Gage, Angel Medina, Mark Millar, Peter Milligan, Ben Oliver, Lee Weeks, Zeb Wells
Okładka książki Złowieszcza wojna Mark Bagley, Ed Brisson, Zé Carlos, Marcelo Ferreira, Christos Gage, Carlos Gómez, Dio Nieves, Federico Sabbatini, Nick Spencer, Federico Vicentini
Okładka książki Marvels Spider-Man 2 #1 Christos Gage, Ig Guara
Marvels Spider-Man 2 #1 Christos Gage, Ig Guara
Okładka książki Fortnite x Marvel. Wojna zerowa 5/2022 Sergio Davíla, Christos Gage, Donald Mustard
Okładka książki Fortnite x Marvel. Wojna zerowa 4/2022 Christos Gage, José Luis Munuera, Donald Mustard
Okładka książki Spidergedon Carlo Barberi, Christos Gage, Jorge Molina
Spidergedon Carlo Barberi, Christos Gage, Jorge Molina
Okładka książki Fundament Christos Gage, Joshua Hixson, Donald Mustard, Scott Snyder
Fundament Christos Gage, Joshua Hixson, Donald Mustard, Scott Snyder

Okładka książki Heaven Officials Blessing, Vol. 1 (STARember) Mo Xiang Tong Xiu, STARember
Heaven Officials Blessing, Vol. 1 (STARember) Mo Xiang Tong Xiu, STARember
Okładka książki Absolute Green Lantern: Without Fear Al Ewing, Jahnoy Lindsay
Absolute Green Lantern: Without Fear Al Ewing, Jahnoy Lindsay
Okładka książki Astro Quantum #1 Arturo Fabra, Andrea Mutti
Astro Quantum #1 Arturo Fabra, Andrea Mutti
Okładka książki Roses and Champagne, Vol. 2 Ttung Gae, ZIG
Roses and Champagne, Vol. 2 Ttung Gae, ZIG
Okładka książki Absolute Martian Manhunter: Martian Vision Deniz Camp, Javier Rodrigues
Absolute Martian Manhunter: Martian Vision Deniz Camp, Javier Rodrigues
Okładka książki Green Lantern: Fractured Spectrum Jeremy Adams, Jack Herbert, Fernando Pasarin, Xermanico
Okładka książki Absolute Flash: Of Two Worlds A. L. Kaplan, Jeff Lemire, Adriano Lucas, Nick Robles, Chris Sotomayor
Okładka książki A Quiet Place: Storm Warning #1 Phil Hester, Ryan Kelly
A Quiet Place: Storm Warning #1 Phil Hester, Ryan Kelly