Wracam z Polski

Okładka książki Wracam z Polski autora Aleksander Janta-Połczyński, 9788361005100
Okładka książki Wracam z Polski
Aleksander Janta-Połczyński Wydawnictwo: Seria: w kręgu paryskiej KULTURY reportaż
reportaż

Oceny książki Wracam z Polski

OPINIE i DYSKUSJE o książce Wracam z Polski

12 użytkowników ma tytuł Wracam z Polski na półkach głównych
8 użytkowników ma tytuł Wracam z Polski na półkach dodatkowych

Okładka książki Korespondencja 1947-1974 Jerzy Giedroyć, Aleksander Janta-Połczyński
Korespondencja 1947-1974 Jerzy Giedroyć, Aleksander Janta-Połczyński
Okładka książki Samotność słowa. Z listów do Wacława Iwaniuka Aleksander Janta-Połczyński, Kazimierz Wierzyński, Józef Wittlin
Okładka książki Od Staffa do Wojaczka. Poezja polska 1939-1985. Antologia. Tom 1 Krzysztof Kamil Baczyński, Wojciech Bąk, Stanisław Baliński, Zbigniew Bieńkowski, Wacław Bojarski, Roman Brandstaetter, Władysław Broniewski, Jan Brzękowski, Tadeusz Chróścielewski, Stanisław Czernik, Marian Czuchnowski, Stanisław Ryszard Dobrowolski, Bohdan Drozdowski, Józef Andrzej Frasik, Tadeusz Gajcy, Konstanty Ildefons Gałczyński, Jan Huszcza, Kazimiera Iłłakowiczówna, Wacław Iwaniuk, Jarosław Iwaszkiewicz, Aleksander Janta-Połczyński, Mieczysław Jastrun, Anna Kamieńska, Tymoteusz Karpowicz, Jan Koprowski, Jalu Kurek, Jan Lechoń, Czesław Miłosz, Jerzy Niemojowski, Beata Obertyńska, Marian Ośniałowski, Bogdan Ostromęcki, Jan Bolesław Ożóg, Maria Pawlikowska-Jasnorzewska, Marian Piechal, Stanisław Piętak, Jerzy Pietrkiewicz, Julian Przyboś, Tadeusz Różewicz, Aleksander Rymkiewicz, Antoni Słonimski, Leopold Staff, Anatol Stern, Zdzisław Leon Stroiński, Tadeusz Sułkowski, Stanisław Swen-Czachorowski, Anna Świrszczyńska, Andrzej Trzebiński, Irena Tuwim, Julian Tuwim, Jan Twardowski, Bohdan Urbankowski, Aleksander Wat, Adam Ważyk, Kazimierz Wierzyński, Witold Wirpsza, Józef Wittlin, Karol Wojtyła, Jerzy Zagórski

Cytaty z książki Wracam z Polski

Dodaj cytat z książki Wracam z Polski