Włatcy Móch: Piersza Komunja / Andżelika

- Włatcy Móch (tom 3)
- 2008-11-07
- 2008-11-07
- 48 min.
Komiksowa adaptacja kultowego serialu animowanego, dokonana z zachowaniem jego specyfiki na podstawie oryginalnego scenariusza oraz autentycznych klatek filmowych. Serię cechują charakterystyczny humor i celowe błędy ortograficzne. Do komiksu dołączony jest plakat z Konieczko, jednym z bohaterów serialu.
Ówaga!!! Som bżytkie wyrazy! Dzieci sio!!!
Kup Włatcy Móch: Piersza Komunja / Andżelika w ulubionej księgarni
Oceny książki Włatcy Móch: Piersza Komunja / Andżelika
24 użytkowników ma tytuł Włatcy Móch: Piersza Komunja / Andżelika na półkach głównych- Przeczytane 16
- Komiks 3
- Komiksy 2
- Oddałam 1
- Pożyczone od znajomych 1
- 2015 1
- Przed założeniem konta 1
- Złe jak szatan 👿 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce Włatcy Móch: Piersza Komunja / Andżelika
Absurdalne, wulgarne, zwiotczające mięśnie mózgu. Czy mózg ma mięśnie? Lepiej spytać Czesia albo... po prostu uważnie na niego spojrzeć. Po pierszej komóni (czy pisanie z błędem słowa z błędem to już kardynalny błąd?) zrobiło mi się żal Maślany, aww. A Andżelika sprawiła, że nawet ja się zarumieniłam! Dobry kawałek makulatury.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toDostosowując się do stylu serialu (uwaga, może razić oczy!):
Bendonc teras starszom dostżegłam żarty, kture dla młotszych były ukryte i ucieszyłam się, rze je dziś odkryłam. Pozycja zapewniła mi z kfadrans nostalgicznego śmiehu i to za grosze.
Jest to komiks tylko dla fanuf, poniewasz bez znajomości tego specyficznego serialu potczas czytania odczójecie tylko zarzenowanie. Jeśli gdzieś w internecie morzna go znaleźć – spujszcie dla zasady, fkońcu jest to pokryta jusz kurzem czonstka popkuktury.
He heee
Dostosowując się do stylu serialu (uwaga, może razić oczy!):
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toZnalazłam komiks pszypatkiem w jednej z miejscowyh ksiengarni w cenie dwuh złotyh, wienc musiałam go kópić! Som to chistorie uzupełniajonce serial.
Czesio i spółka - komiks w klimacie serialu.
Czesio i spółka - komiks w klimacie serialu.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKolejna odsłona komiksowej wersji znanego serialu animowanego. Formuła podobna jak w poprzednich wydawnictwach – dwa odcinki poświęcone tym razem religii oraz nowej bohaterce, Andżelice. Pomimo tradycyjnych zastrzeżeń do języka używanego przez postacie (w tym tomiku swoisty popis daje Konieczko),jest w tym sporo niewymuszonego humoru. Niektóre powiedzonka zdążyły wejść do życia codziennego, zaś rozterki i problemy wieku dziecięcego jakby bardzo znajome. Wielu czytelników miało zapewne styczność z nauczycielami (czy katechetkami) typu „Pani Frał” i charakterystycznym „marszowym” sposobem przekazywania wiedzy. A kontakty w tym wieku z koleżankami bardzo często kończyło się sakramentalnym stwierdzeniem na karteczce „Zrywam z wami. Love innego” :-) Po namyśle wydaje mi się, że komiks ma jedną przewagę nad kreskówką. Łatwiej zapamiętać sypiące się z ekranu powiedzonka. Sympatyczna rozrywka.
Kolejna odsłona komiksowej wersji znanego serialu animowanego. Formuła podobna jak w poprzednich wydawnictwach – dwa odcinki poświęcone tym razem religii oraz nowej bohaterce, Andżelice. Pomimo tradycyjnych zastrzeżeń do języka używanego przez postacie (w tym tomiku swoisty popis daje Konieczko),jest w tym sporo niewymuszonego humoru. Niektóre powiedzonka zdążyły wejść do...