Okładka książki Człowiek przemieniony. Fiodor M. Dostojewski wobec tradycji Kościoła Wschodniego autora Dorota Jewdokimow, 9788323219873
Dorota Jewdokimow Wydawnictwo: Wydawnictwo Naukowe Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza w Poznaniu językoznawstwo, nauka o literaturze
językoznawstwo, nauka o literaturze
2009-01-01
2009-01-01
9788323219873

Ta książka nie została jeszcze oceniona NIE MA JESZCZE DYSKUSJI

Bądź pierwszy - oceń książkę

Kup Człowiek przemieniony. Fiodor M. Dostojewski wobec tradycji Kościoła Wschodniego w ulubionej księgarnii

Oceny książki Człowiek przemieniony. Fiodor M. Dostojewski wobec tradycji Kościoła Wschodniego

OPINIE i DYSKUSJE o książce Człowiek przemieniony. Fiodor M. Dostojewski wobec tradycji Kościoła Wschodniego

6 użytkowników ma tytuł Człowiek przemieniony. Fiodor M. Dostojewski wobec tradycji Kościoła Wschodniego na półkach głównych

Tagi i tematy do książki Człowiek przemieniony. Fiodor M. Dostojewski wobec tradycji Kościoła Wschodniego

Okładka książki Prawda w literaturze Marek Adamiec, Sławomir Buryła, Maciej Dajnowski, Edward Fiała, Adam Fitas, Tomasz Garbol, Maciej Gorczyński, Joanna Grądziel-Wójcik, Anna Grzegorczyk, Michał Januszkiewicz, Dorota Jewdokimow, Wojciech Kaczmarek, Rafał Koschany, Mariusz Kraska, Dorota Kudelska, Erazm Kuźma, Anna Martuszewska, Jan Musiał, Mirosława Ołdakowska-Kuflowa, Jarosław Płuciennik, Beata Przymuszała, Paweł Rodak, Katarzyna Rosner, Witold Sadowski, Magdalena Saganiak, Stefan Sawicki, Dariusz Skórczewski, Andrzej Stoff, Dariusz Szczukowski, Tadeusz Szubka, Andrzej Tyszczyk, Elżbieta Wolicka

Cytaty z książki Człowiek przemieniony. Fiodor M. Dostojewski wobec tradycji Kościoła Wschodniego