Zobacz jak sobie radzić. 500 instrukcji na różne okazje

- poradniki
- Show Me Now
- Show me how
- Bogusław Kucharski
Bogate źródło informacji prezentowanych w formie ilustracji. Instrukcje pokazujące krok po kroku, jak zrobić 492 rzeczy, które praktycznie każdy powinien znać (i 8 rzeczy, których żadna rozsądna osoba nie zrobi). Obszerny zbiór rozwiązań różnych problemów od codziennych do niezwykłych. Zabawne, łatwe w użyciu i absolutnie wciągające porady.
Kup Zobacz jak sobie radzić. 500 instrukcji na różne okazje w ulubionej księgarni
Oceny książki Zobacz jak sobie radzić. 500 instrukcji na różne okazje
49 użytkowników ma tytuł Zobacz jak sobie radzić. 500 instrukcji na różne okazje na półkach głównych- Przeczytane 26
- Przeczytane po angielsku 2
- Lekkie & Przyjemne 1
- 2015 1
- Dom i ogród 1
- E-booki 1
- Domowa biblioteczka 1
Tagi i tematy do książki Zobacz jak sobie radzić. 500 instrukcji na różne okazje
Cytaty z książki Zobacz jak sobie radzić. 500 instrukcji na różne okazje
Dodaj cytat z książki Zobacz jak sobie radzić. 500 instrukcji na różne okazje
Dodaj cytat

OPINIE i DYSKUSJE o książce Zobacz jak sobie radzić. 500 instrukcji na różne okazje
Książka w ogóle nie jest pomocna, rysunki są niedokładne i pewne tematy dla laika pomimo krótkich opisów i obrazków wciąż są niezrozumiałe.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toBardzo wesoły poradnik. Narysowany z wielką dbałością. Inspiracja. Świetna rzecz na wesołe spotkania ze znajomymi. No i dobry prezent na urodziny...
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toTak nudna i bezużyteczna "książka", że aż nie mogłam w to uwierzyć. Strata czasu.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toWTF? "Przeczytanie" całości zajęło mi jakieś 10 min. Czy wracamy do ery piktogramów? Ani śmieszne ani sensowe - straszne...
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toZaskakujące pomysły, w tej książce można się wszystkiego spodziewać:)
Zaskakujące pomysły, w tej książce można się wszystkiego spodziewać:)