Najnowsze artykuły
ArtykułyCzytamy w weekend. 10 kwietnia 2026
LubimyCzytać386
ArtykułyNadciąga Gwiazdozbiór Kryminalny!
LubimyCzytać7
ArtykułyWiosna z książką – kwietniowe premiery, które warto poznać
LubimyCzytać13
LubimyCzytać12
Popularne wyszukiwania
Polecamy
Star Wars: Rycerze Starej Republiki. Tom 6. Oczyszczenie

- komiksy
- Star Wars: Rycerze Starej Republiki (tom 6)
- Star Wars Knights of the Old Republic Volume 6: Vindication
- 2011-07-01
- 2011-07-01
- Jacek Drewnowski
Ostatnie wydarzenia sprawiły, że zbiegły padawan Zayne Carrick może wreszcie ujawnić istnienie i działalność tajnego Przymierza Jedi. Organizacji, która obarczyła go winą za zamordowanie kolegów.
Wraz z hochsztaplerem Gryphem i zyskanymi podczas ucieczki sojusznikami Zayne przejdzie do ofensywy. Pomoże mu w tym pożegnalny prezent od agentki Przymierza, która wierzy w jego niewinność. Padawan zbierze potrzebne dowody i jeśli nie zginie na terytorium wroga, będzie mógł stawić czoło oskarżycielom i znowu swobodnie żyć w galaktyce.
Kup Star Wars: Rycerze Starej Republiki. Tom 6. Oczyszczenie w ulubionej księgarnii
Oceny książki Star Wars: Rycerze Starej Republiki. Tom 6. Oczyszczenie
66 użytkowników ma tytuł Star Wars: Rycerze Starej Republiki. Tom 6. Oczyszczenie na półkach głównych- Przeczytane 46
- Komiksy 5
- Komiks 4
- Komiksy 3
- Star Wars 3
- 2018 1
Tagi i tematy do książki Star Wars: Rycerze Starej Republiki. Tom 6. Oczyszczenie
Star Wars: Z pewnego punktu widzenia. 40 opowieści na 40-lecie "Imperium kontratakuje" Tom Angleberger, Sarwat Chadda, Shannon A. Chakraborty, Mike Chen, Adam Christopher, Katie Cook, Zoraida Córdova, Delilah S. Dawson, Tracy Deonn, Seth Dickinson, Rebecca F. Kuang, Alexander Freed, Jason Fry, Christie Golden, Hank Green, Rob Hart, Lydia Kang, Michael Kogge, C. B. Lee, Mackenzi Lee, Mark Oshiro, John Jackson Miller, Michael Moreci, Daniel José Older, Amy Ratcliffe, Beth Revis, Lilliam Rivera, Cavan Scott, Emily Skrutskie, Karen Strong, Anne Toole, Catherynne M. Valente, Austin Walker, Martha Wells, Django Wexler, Kiersten White, Gary Whitta, Brittany M. Williams, Charles Yu, Jim Zub
Star Wars: Z pewnego punktu widzenia. 40 opowiadań na 40-lecie Nowej nadziei Ben Acker, Renée Ahdieh, Tom Angleberger, Ben Blacker, Jeffrey Brown, Pierce Brown, Meg Cabot, Rae Carson, Adam Christopher, Zoraida Córdova, Delilah S. Dawson, Kelly Sue DeConnick, Paul Dini, Ian Doescher, Ashley Eckstein, Matt Fraction, Alexander Freed, Jason Fry, Kieron Gillen, Christie Golden, Claudia Gray, Pablo Hidalgo, Emily Kate Johnston, Paul S. Kemp, Mur Lafferty, Ken Liu, Griffin McElroy, John Jackson Miller, Nnedi Okorafor, Daniel José Older, Mallory Ortberg, Beth Revis, Madeleine Roux, Greg Rucka, Gary D. Schmidt, Cavan Scott, Charles Soule, Sabaa Tahir, Elizabeth Wein, Glen Weldon, Richard William Wheaton, Gary Whitta

John Jackson Miller
Autor bestsellerowych powieści z listy „New York Timesa”, między innymi: „Star Wars: Kenobi”, „Star Wars: Błędny rycerz”, „Star Wars: Zaginione Plemię Sithów”, a także piętnastu komiksów obsadzonych w Star Wars. Z zawodu analityk branży komiksowej i historyk, ma na swoim koncie scenariusze komiksów i dłuższe formy literackie, tworzone na potrzeby takich cykli wydawniczych jak: Conan, Iron Man, Indiana Jones, Mass Effect, Simpsonowie czy Star Trek. Mieszka w Wisconsin z żoną, dwójką dzieci i stanowczo zbyt dużą biblioteką komiksów.
Zobacz stronę autoraCzytelnicy tej książki przeczytali również
Cytaty z książki Star Wars: Rycerze Starej Republiki. Tom 6. Oczyszczenie
Dodaj cytat z książki Star Wars: Rycerze Starej Republiki. Tom 6. Oczyszczenie
Dodaj cytat

OPINIE i DYSKUSJE o książce Star Wars: Rycerze Starej Republiki. Tom 6. Oczyszczenie