Then Again

Okładka książki Then Again autora Diane Keaton, 9781588369420
Okładka książki Then Again
Diane Keaton Wydawnictwo: Penguin Random House biografia, autobiografia, pamiętnik
biografia, autobiografia, pamiętnik
e-book
2011-11-15
2011-11-15
angielski

Kup Then Again w ulubionej księgarnii

Oceny książki Then Again

OPINIE i DYSKUSJE o książce Then Again

"Humor pomaga przejść przez życie z odrobiną wdzięku. Oferuje jeden z niewielu łagodnych sposobów radzenia sobie z absurdem świata."
7⭐/10⭐
(Współpraca reklamowa z @wydawnictwobukowylas)
Dobry wieczór. Relaks z książką czy może inne plany na dziś?
Macie jakąś ulubioną aktorkę, która was w jakiś sposób fascynuje czy ciekawi? Kogoś kogo chcielibyście poznać bliżej?
Przyznam szczerze, że może nie mam jakiejś takiej osoby z aktorów, ale postać Diane Keaton zawsze w jakiś sposób mnie intrygowała.
I kiedy też dostałam propozycje #wciążodnowa to nie mogłam jej sobie odmówić.
W swojej #autobiografia dzieli się z nami swoim życiem. O tym jaką drogę przeszła by znaleźć się w tym miejscu co jest teraz.
To jaką ciężką i wyboista drogę przeszła by zostać aktorką i matką.
Była w związkach ze znanymi osobistościami świata filmów, między innymi Al Pacino, Woody Allen. Dzięki się z nami tym jak jej życie i związki wyglądały w tamtym czasie.
Mamą została też bardzo późno i to poprzez adopcje dwójki dzieci.
Mamy tu też jej dzieciństwo i obraz rodziny w której się wychowywała.
Diane Keaton wydaje się być typowa kobietą w podeszłym wieku, która osiągnęła wiele i jedynie o czym marzy to spokój.
"Wciąż od nowa" to portret fascynującej, silnej kobiety, która ma marzenia, pragnienia i mimo swojego wieku nadal tryska energią i optymizmem.
Jeśli szukacie fajnej, relaksującej książki na wieczór to ta jest idealna.
#wydawnictwobukowylas#bookstagrampl#bookstagrampoland

7⭐/10⭐
(Współpraca reklamowa z @wydawnictwobukowylas)
Dobry wieczór. Relaks z książką czy może inne plany na dziś?
Przyznam...

Dużo wspomnień z dzieciństwa, dużo mówi o uczuciach, brakowało mi ciekawostek, informacji. Ciężko się czytało.

Aktorka przez tę książkę stara poradzić sobie ze stratą ukochanej mamy. Przy okazji wspomina o swoich innych życiowych zakrętach. Mało angażująca, odbiłam się trochę od niej nie bardzo wiedząc co myślę. Jedna z tych, których przesłanie to "śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą", ale jest wiele lepszych.

190 użytkowników ma tytuł Then Again na półkach głównych
61 użytkowników ma tytuł Then Again na półkach dodatkowych

Diane Keaton
Diane Keaton
Diane Keaton has starred in some of the most memorable movies of the past forty years, including the Godfather trilogy, Annie Hall, Manhattan, Reds, Baby Boom, The First Wives Club, and Something’s Gotta Give. Her many awards include the Golden Globe and the Academy Award. Keaton lives with her daughter and son in Los Angeles.

Cytaty z książki Then Again

Diane Keaton Wciąż od nowa Zobacz więcej