Historia Polski dla naszych dzieci

Okładka książki Historia Polski dla naszych dzieci Jarosław Szarek, Joanna Wieliczka-Szarkowa
Okładka książki Historia Polski dla naszych dzieci
Jarosław SzarekJoanna Wieliczka-Szarkowa Wydawnictwo: Dom Wydawniczy Rafael Seria: Kocham Polskę historia
historia
Kocham Polskę
Wydawnictwo:
Dom Wydawniczy Rafael
2011-10-17
2011-10-17
Tagi:
Polska historia dla dzieci opowieści

Patronaty LC

Książki autora

Okładka książki Polskie zwyczaje. Historia dla najmłodszych. Jarosław Szarek, Joanna Wieliczka-Szarkowa
Polskie zwycza... Jarosław Szarek, Jo...
Okładka książki Bohaterowie II Wojny Światowej Jarosław Szarek, Joanna Wieliczka-Szarkowa
Bohaterowie II... Jarosław Szarek, Jo...
Okładka książki Rodzina Ulmów Jarosław Szarek, Mateusz Szpytma
Rodzina Ulmów Jarosław Szarek, Ma...

Jest kilka niestety. Po pierwsze książka na czytniku, podkreślę nie byle jakim-choć nie wyświetla w kolorze-zlewała w szarawą plamę, ilustracje, tekst na tle często zbyt ciemnym, aby to odszyfrować. Więc dla amatorów czytników nie polecam wersji e book. Po drugie-oprócz kilku ciekawostek treść pokrywa się z treścią podręcznika do klasy 4, więc zasadność zakupu jest wątpliwa.

Bardzo fajna ksiazka! Polecam wszysktim

Bardzo fajna ksiazka! Polecam wszysktim

Książka zachęca dzici do poznawania historii Polski. Dowiadujemy się z niej o wielu ważnych osobach pochodzących z naszego kraju. Album zawiera bardzo dużo kolorowych obrazków. Pozwala nam dowiedzieć się wielu ciekawostek.

Ładnie ilustrowana i bogata w ciekawostki.

Ładnie ilustrowana i bogata w ciekawostki.

jakie?

• Teraz czytam
  • Poszukiwane
  • Historia
  • 25. HISTORIA
  • Historia, gł. XXw. i II w.ś.
  • Polska powieść historyczna. Historia
  • Czytane Dzieciom