Zaskakujące dziedzictwo. Prezent nie tylko świąteczny

Okładka książki Zaskakujące dziedzictwo. Prezent nie tylko świąteczny autora Kathie DeNosky, Diana Hamilton, 8323810044
Okładka książki Zaskakujące dziedzictwo. Prezent nie tylko świąteczny
Diana HamiltonKathie DeNosky Wydawnictwo: Harlequin Seria: Harlequin Gorący Romans Duo literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
Harlequin Gorący Romans Duo
The Christmas Child: Cassie's Cowboy Daddy
2003-01-01
2003-01-01
Maciej Cisło, Stella Różycka

Kup Zaskakujące dziedzictwo. Prezent nie tylko świąteczny w ulubionej księgarnii

Oceny książki Zaskakujące dziedzictwo. Prezent nie tylko świąteczny

OPINIE i DYSKUSJE o książce Zaskakujące dziedzictwo. Prezent nie tylko świąteczny

Prezent nie tylko świąteczny 9/10
Zaskakujące dziedzictwo 10/10

Prezent nie tylko świąteczny 9/10
Zaskakujące dziedzictwo 10/10

Na półkach: , , , , , , ,

Diana Hamilton - "Prezent nie tylko świąteczny"/"The Christmas Child"

Mattie (25) + James ---- CHLOE

*2000

Diana Hamilton - "Prezent nie tylko świąteczny"/"The Christmas Child"

Mattie (25) + James ---- CHLOE

*2000

Na półkach: , , , , , , ,

Kathie DeNosky - "Zaskakujące dziedzictwo" zły opis!!!!!!!!!!!!!!!!

Cassie, młoda wdowa z dwiema maleńkimi córeczkami, przyjeżdża na ranczo, którego połowę odziedziczyła po wuju. Jest przekonana, że współwłaściciel to starzec, którym się z chęcią zaopiekuje. Tymczasem okazuje się, że druga połowa rancza należy do młodego przystojnego kowboja, który nie wyobraża sobie mieszkania w sąsiedztwie kobiety, do tego obarczonej dziećmi...

28-34

Kathie DeNosky - "Zaskakujące dziedzictwo" zły opis!!!!!!!!!!!!!!!!

74 użytkowników ma tytuł Zaskakujące dziedzictwo. Prezent nie tylko świąteczny na półkach głównych
19 użytkowników ma tytuł Zaskakujące dziedzictwo. Prezent nie tylko świąteczny na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Zaskakujące dziedzictwo. Prezent nie tylko świąteczny

Kathie DeNosky
Kathie DeNosky
Kiedy Kathie DeNosky była małą dziewczynką, jej ulubione historie były zawsze te, które zakończyły się "... i żyli długo i szczęśliwie." Od czasu wydania swojej pierwszej książki w maju 2000 roku, Kathie napisała ponad dwadzieścia pięć książek dla Silhouette. Jest wielokrotnie nagradzaną, bestsellerową autorką.

Okładka książki Wyspa marzeń. Dziecko pani doktor Margaret Barker, Marion Lennox
Wyspa marzeń. Dziecko pani doktor Margaret Barker, Marion Lennox
Okładka książki Skradzione serce; Podniebna miłość Kathie DeNosky, Emilie Rose
Skradzione serce; Podniebna miłość Kathie DeNosky, Emilie Rose
Okładka książki Żar pustyni; Sen księżniczki Alexandra Sellers, Laura Wright
Żar pustyni; Sen księżniczki Alexandra Sellers, Laura Wright
Okładka książki Tych świąt miało nie być. Jak za dawnych lat Caroline Anderson, Melissa McClone
Tych świąt miało nie być. Jak za dawnych lat Caroline Anderson, Melissa McClone
Okładka książki Wycieczka na Manhattan. Rejs po miłość Nicola Marsh, Heidi Rice