Straszna I wojna światowa i totalnie straszna II wojna światowa

Okładka książki Straszna I wojna światowa i totalnie straszna II wojna światowa autora Martin Brown, Terry Deary, 9788323721048
Okładka książki Straszna I wojna światowa i totalnie straszna II wojna światowa
Terry DearyMartin Brown Wydawnictwo: Egmont Polska Seria: Strrraszna Historia popularnonaukowa dziecięca
popularnonaukowa dziecięca
Strrraszna Historia
The Frightful First World War; The Woeful Second World War
2004-09-28
2004-09-28
Małgorzata Fabianiuk

Kup Straszna I wojna światowa i totalnie straszna II wojna światowa w ulubionej księgarnii

Oceny książki Straszna I wojna światowa i totalnie straszna II wojna światowa

OPINIE i DYSKUSJE o książce Straszna I wojna światowa i totalnie straszna II wojna światowa

Historia na wesoło.

Historia na wesoło.

Spoko książka

Spoko książka

Straszna historia dwóch wojen światowych napisana w wielkim skrócie, z pewną dozą humoru. Brakowało w niej rzetelności historycznej odnośnie Polski i tego kto tak naprawdę złamał kod Enigmy. Niestety zbyt często w innych krajach są pomijane fakty dotyczące roli Polski i Polaków w II wojnie światowej.

607 użytkowników ma tytuł Straszna I wojna światowa i totalnie straszna II wojna światowa na półkach głównych
138 użytkowników ma tytuł Straszna I wojna światowa i totalnie straszna II wojna światowa na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Straszna I wojna światowa i totalnie straszna II wojna światowa

Terry Deary
Terry Deary
Autor książek o tematyce historycznej dla dzieci i młodzieży. Znany głównie jako autor serii Strrraszna historia. Były aktor, dyrektor teatru i nauczyciel aktorstwa teatralnego. Deary pierwszą książkę opublikował w wieku 29 lat. Dziś jego książki tłumaczone są na wiele języków i wydawane w różnych krajach.

Okładka książki Sprytni Słowianie Małgorzata Fabianowska, Jędrzej Łaniecki, Małgorzata Nesteruk
Sprytni Słowianie Małgorzata Fabianowska, Jędrzej Łaniecki, Małgorzata Nesteruk
Okładka książki Ci odjazdowi jaskiniowcy Martin Brown, Terry Deary
Ci odjazdowi jaskiniowcy Martin Brown, Terry Deary
Okładka książki Ci okrutni Rzymianie Martin Brown, Terry Deary
Ci okrutni Rzymianie Martin Brown, Terry Deary
Okładka książki Dynamiczna dynastia Jagiellonów Małgorzata Fabianowska, Jędrzej Łaniecki, Małgorzata Nesteruk

Cytaty z książki Straszna I wojna światowa i totalnie straszna II wojna światowa

Dodaj cytat z książki Straszna I wojna światowa i totalnie straszna II wojna światowa