Titans: Hard Feelings

Okładka książki Titans: Hard Feelings autora John Layman, Pete Woods, 9781799501909
Okładka książki Titans: Hard Feelings
John LaymanPete Woods Wydawnictwo: DC Comics Cykl: Titans (Volume 4) (tom 3) Seria: DC All In komiksy
komiksy
Titans (Volume 4) (tom 3)
DC All In

Kup Titans: Hard Feelings w ulubionej księgarnii

Oceny książki Titans: Hard Feelings

OPINIE i DYSKUSJE o książce Titans: Hard Feelings

Tagi i tematy do książki Titans: Hard Feelings

Okładka książki Titans: Terminated Matt Herms, John Layman, Max Raynor, Pete Woods
Titans: Terminated Matt Herms, John Layman, Max Raynor, Pete Woods
Okładka książki Chew #11: Ostatnie wieczerze Rob Guillory, John Layman
Chew #11: Ostatnie wieczerze Rob Guillory, John Layman
Okładka książki Chew #10: Krwawa kiszka Rob Guillory, John Layman
Chew #10: Krwawa kiszka Rob Guillory, John Layman
Okładka książki Predator vs Judge Dredd vs Aliens. Dziel i plącz Michael Atiyeh, Michael Heisler, John Layman, Chris Mooneyham
Okładka książki Chew #9: Kurczę pieczone Rob Guillory, John Layman
Chew #9: Kurczę pieczone Rob Guillory, John Layman
John Layman
John Layman
John Steele Layman (born August 2, 1969) is an American comic book writer and letterer.Once an editor for Wildstorm, a branch of DC Comics, Layman turned to writing comics full-time in 2002 and mainly writes for Marvel Comics. He has also worked on several comic books based on pre-existing licenses such as Xena: Warrior Princess, ThunderCats, as well as crossovers like Marvel Zombies vs. The Army of Darkness and Army of Darkness/Xena: Why Not?. Layman has written a number of creator-owned titles at Image Comics, such as the graphic novel Puffed, and Chew with artist Rob Guillory. In 2007, he began working as a writer for Cryptic Studios, a video game studio in Los Gatos, California. In 2010, Layman's semi-autobiographical comic "Safe Word" (published by Image Comics) hit stands. It has been optioned by Brett Ratner for production beginning in 2012.

Cytaty z książki Titans: Hard Feelings

Dodaj cytat z książki Titans: Hard Feelings