Her Dark Reflection

Okładka książki Her Dark Reflection autora Hailey Jade, 9798831151657
Okładka książki Her Dark Reflection
Hailey Jade Wydawnictwo: Independently Published Cykl: The Dark Reflection (tom 1) romantasy
romantasy
The Dark Reflection (tom 1)
Her Dark Reflection

Okładka książki Prince of Never Hailey Jade, Lorelei Johnson
Prince of Never Hailey Jade, Lorelei Johnson
Hailey Jade
Hailey Jade
Hailey Jade is an Australian who has the audacity to think she might be able to hack it as a writer. She writes romantic fantasy that tends towards middle/dark portrayals of love, so you'll see tropes like enemies-to-lovers, hate to love, forbidden love, and essentially variations of I-want-you-but-I-don't-want-to in her books. She likes her female leads strong and her male leads a little bit wicked.

Cytaty z książki Her Dark Reflection

Dodaj cytat z książki Her Dark Reflection