Myrna Nazzour Stygmatyczka z Syrii, która spotkała Maryję

- religia
Myrna Nazzour to jedna z największych obecnie żyjących mistyczek Kościoła katolickiego. Pochodzi z Damaszku, stolicy Syrii. Polskę odwiedziła już trzy razy. Zawsze na spotkania z nią przychodzą tłumy ludzi. Wielu chce wysłuchać przekazywanego przez nią orędzia miłości i jedności w Kościele, świecie i rodzinach. Małgorzata Pabis i Henryk Bejda, wiedzeni dziennikarską dociekliwością oraz osobistym zainteresowaniem, spotkali się z nią w połowie maja 2014 roku. Ta książka to owoc ich niezwykle interesującej rozmowy ze stygmatyczką. To pierwsza w Polsce tak obszerna i szczegółowa publikacja o Myrnie Nazzour! Myrna doświadczyła pięciu Maryjnych objawień; 37 ekstaz, podczas których otrzymywała orędzia od Maryi i Jezusa; oraz sześciokrotnej stygmatyzacji. Z obrazka maryjnego, który był w jej domu, i z jej rąk oraz ciała wypływała oliwa. Jednak prawdziwym sednem jej życia stało się głoszenie po całym świecie przesłania miłości i jedności. Jest osobą głęboko wierzącą, a jednocześnie bardzo pokorną, a liczne spotkania z ludźmi są dla niej spotkaniami z samym Chrystusem. I o tym wszystkim przeczytacie w książce, którą właśnie wzięliście do ręki. Miłej, a przede wszystkim owocnej lektury!
Kup Myrna Nazzour Stygmatyczka z Syrii, która spotkała Maryję w ulubionej księgarni
Oceny książki Myrna Nazzour Stygmatyczka z Syrii, która spotkała Maryję
Cytaty z książki Myrna Nazzour Stygmatyczka z Syrii, która spotkała Maryję
Dodaj cytat z książki Myrna Nazzour Stygmatyczka z Syrii, która spotkała Maryję
Dodaj cytat

OPINIE i DYSKUSJE o książce Myrna Nazzour Stygmatyczka z Syrii, która spotkała Maryję