Yakuza w fartuszku. Kodeks perfekcyjnego pana domu #10

- komiksy
- Yakuza w fartuszku. Kodeks perfekcyjnego pana domu (tom 10)
- Gokushufudou: The Way of the Househusband
- 2024-08-28
- 2024-08-28
- Milena Woźniak
Legendarny yakuza znany jako Nieśmiertelny Tatsu zerwał ze światem przestępczym, ale brudna robota nadal pali się mu w rękach! Tym razem były zabijaka zostaje wynajęty jako specjalista do spraw kradzieży w lokalnym supermarkecie. Ale czy dawne zasady nie przeszkodzą mu w rozwiązaniu sprawy seryjnego złodzieja kapusty?
Kup Yakuza w fartuszku. Kodeks perfekcyjnego pana domu #10 w ulubionej księgarni
Oceny książki Yakuza w fartuszku. Kodeks perfekcyjnego pana domu #10
52 użytkowników ma tytuł Yakuza w fartuszku. Kodeks perfekcyjnego pana domu #10 na półkach głównych- Przeczytane 38
- Manga 8
Tagi i tematy do książki Yakuza w fartuszku. Kodeks perfekcyjnego pana domu #10
Cytaty z książki Yakuza w fartuszku. Kodeks perfekcyjnego pana domu #10
Dodaj cytat z książki Yakuza w fartuszku. Kodeks perfekcyjnego pana domu #10
Dodaj cytat

OPINIE i DYSKUSJE o książce Yakuza w fartuszku. Kodeks perfekcyjnego pana domu #10
Wciąż jednorazowe historyjki. Ale chociaż ten atak na szefa był ciekawy, tak to wiecie, nudnawa codzienność.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toMożna już powiedzieć klasyk dowcipu.
Można już powiedzieć klasyk dowcipu.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo to"Szczęśliwej drogi, już czas!"
8.5/10
"Szczęśliwej drogi, już czas!"
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toTo już dziesiąty tom! A specyficzny humor dalej nie zawodzi. Osiedlowy klub spacerowy, danie dla wnuczki szefa (jej mimika jest wprost rozbrajająca),ekologiczne spojrzenie na świat, poszukiwanie Małej Mi i wiele więcej.
8.5/10
Super , że w końcu wyszedł kolejny tom. Tatsu oczywiście nie zawodzi i rozwalił mnie wątek ze świętami lub jak Tatsu z ekipą szukali zaginionego kotka. Albo jak na koniec grali z szefem mafii i Jego małą wnuczką w grę – „Dźgnij szefa” i każdy bał się wykonać pierwszy ruch:D