Epidemia samotności. Jak budować trwałe więzi we współczesnym świecie

Okładka książki Epidemia samotności. Jak budować trwałe więzi we współczesnym świecie autora Agnieszka Łopatowska, Monika Szubrycht, 9788383575643
Agnieszka ŁopatowskaMonika Szubrycht Wydawnictwo: Filia Seria: Filia na faktach reportaż
reportaż
Filia na faktach
2024-07-31
2024-07-31

Kup Epidemia samotności. Jak budować trwałe więzi we współczesnym świecie w ulubionej księgarnii

Oceny książki Epidemia samotności. Jak budować trwałe więzi we współczesnym świecie

OPINIE i DYSKUSJE o książce Epidemia samotności. Jak budować trwałe więzi we współczesnym świecie

Spodziewałam się poradnika jak poradzić sobie z samotnością a dostałam zbiór opowiadań na temat samotności. Trochę się rozczarowałam.

Ciekawa książką. Taka głupio-mądra. Bo miejscami chce przedstawiać temat, uczyć. A miejscami indoktrynować. Fani tych żeńskim odpowiedników normalnych słów będą zachwyceni, bo tu jest tych słów milion. Gdyby ktoś się nie silił na indoktrynację to wyszłaby z tego niezła książka, bo temat jest ciekawy a jego prezentacja na pewno inspirująca i odkrywcza.

Dobra książka porusza ciekawy temat samotności w różnych aspektach życia, ale nie jest jakoś wybitna.

649 użytkowników ma tytuł Epidemia samotności. Jak budować trwałe więzi we współczesnym świecie na półkach głównych
80 użytkowników ma tytuł Epidemia samotności. Jak budować trwałe więzi we współczesnym świecie na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Epidemia samotności. Jak budować trwałe więzi we współczesnym świecie

Okładka książki #książkowelove - opowiadania Emilia Baczyńska-Majchrzycka, Ilona Ciepał-Jaranowska, Katarzyna Jurczyk, Kinga Kosiek, Sylwia Kubik, Agnieszka Łopatowska, Małgorzata Matysek, Monika Michalik, Olga Smolec-Kmoch, Anna Sozańska, Maja Marta Świątek

Cytaty z książki Epidemia samotności. Jak budować trwałe więzi we współczesnym świecie