Świadomy sen. Eksplozja kreatywności

Okładka książki Świadomy sen. Eksplozja kreatywności autora Emil Rozum, 9788367997249
Okładka książki Świadomy sen. Eksplozja kreatywności
2024-01-02

Kup Świadomy sen. Eksplozja kreatywności w ulubionej księgarnii

Oceny książki Świadomy sen. Eksplozja kreatywności

OPINIE i DYSKUSJE o książce Świadomy sen. Eksplozja kreatywności

Naprawdę się czuje obecność sztucznej inteligencji w tej „książce”. Zero duszy. Same suche informacje. Świadome śnienie jest takie wciągające, ta „publikacja” - nie; jakby ktoś Wikipedię przewertował i umieścił info w jednym pliku.

Nie znalazłem informacji na temat tego kim jest autor?

Nie znalazłem informacji na temat tego kim jest autor?

Książka jest niesamowicie inspirująca i otwiera oczy na zupełnie nowe możliwości. Autor doskonale wytłumacza, jak świadomy sen może wpłynąć na naszą kreatywność i rozwój osobisty. Fascynujące są przykłady praktyczne, które pomagają zrozumieć, jak wykorzystać tę praktykę w życiu codziennym. Świadomy sen w kontekście duchowości to według mnie absolutna perełka, która pozwala spojrzeć na świat zupełnie z innej perspektywy. Bardzo polecam tę książkę wszystkim poszukującym głębszego zrozumienia samego siebie i swojego otoczenia. To lektura, która na długo pozostaje w pamięci i skłania do refleksji.

#Techniki_Świadomego_Snu #Kreatywność_W_Śnie #Kreatywność_W_Świadomym_Śnie

21 użytkowników ma tytuł Świadomy sen. Eksplozja kreatywności na półkach głównych

Okładka książki Męska rzecz. Wszystko, co mężczyzna musi wiedzieć, by żyć długo i aktywnie Robert Kowalczyk, Dawid Krawczyk, Piotr Paweł Świniarski
Okładka książki W stronę długowieczności Krzysztof Łoniewski, Marek Postuła
W stronę długowieczności Krzysztof Łoniewski, Marek Postuła
Okładka książki Qigong. Tajemnica wewnętrznej mocy Rafael Nasser, Robert Peng
Qigong. Tajemnica wewnętrznej mocy Rafael Nasser, Robert Peng
Okładka książki Praktyczna fizjoterapia oparta na dowodach Mark R. Elkins, Kåre Birger Hagen, Robert Herbert, Gro Jamtvedt
Okładka książki Psychoterapia dzieci i młodzieży w ujęciu integracyjnym. Tom 1 Agata Dutkiewicz, Iwona Grzegorzewska, Agnieszka Słopień
Okładka książki Trening mięśni ramion. Atlas ćwiczeń Frédéric Delavier, Michael Gundill
Trening mięśni ramion. Atlas ćwiczeń Frédéric Delavier, Michael Gundill
Okładka książki Lekarz idealny Leszek Czupryniak, Artur Mamcarz
Lekarz idealny Leszek Czupryniak, Artur Mamcarz
Okładka książki Diagnoza autyzmu u dorosłych. Model neuroafirmatywny Juliana Azevedo, Anna Day, Jessica K. Doyle, Davida Hartman, Maeve Kavanagh, Tara O'Donnell-KIlen

Cytaty z książki Świadomy sen. Eksplozja kreatywności

Dodaj cytat z książki Świadomy sen. Eksplozja kreatywności